Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Ok myślę że pod koniec przyszłego tygodnia będą gotowe. Wtedy wyślę Ci co i jak Gwarantuję że większe Perczysławy też 3 ogarnie Edytowane 4 Listopada 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzisiaj wyskoczyłem na szybko przetestować ostatnie 9 -tki. Wiało niemiłosiernie ale coś tam się uwiesiło:) Był jeszcze jeden za krótki na forum. Ten to taki mega stykacz:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Bardzo smakowite te Twoje bolenióweczki Jak się nie mylę to widziałem Cię ze dwa razy w rejonie Siekierkowskiego ??? Łowisz w tych rejonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dosyć często tam bywam:) Ale w tym roku chyba już nie odwiedzę tego odcinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ukleja 90mm, jak dla mnie mistrzostwo. Bardzo ładnie się prezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dzięki za dobre słowo teraz doszły jej jeszcze pokrywy skrzelowe proste to proste ale na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Niepodległościowa jednostka do misji specjalnych sie robi sie... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Zima idzie będziemy testować 50mm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Takie 3 maluchy wyszły każdy inny ale długość ta sama jakieś 50 mm. Jak widać tutaj musiałem nieco odgiąć górne oczko żeby wzmocnić trochę pracę ogonem jest ona ledwo zauważalna ale o mniej więcej taką mi chodziło + delikatne lusterkowanie o bardzo dużej częstotliwości. Tutaj tylko brzuszne oczko do poprawy (trzeba je nieco w kierunku głowy przesunąć i będzie git I taki ala okoniasty deko mocniej pracujący i głębiej nurkujący Ktoś kiedyś napisał że wobler musi mieć paski więc postanowiłem spróbować(może nie są to do końca paski ale następnym razem będzie lepiej)... Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) I jeszcze nowe kolory 60-ek i 90-ek 60mm 90mm Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) W sobotę było trochę ustawiania nad wodą. A przy okazji ustawiania takie fotki w naturalnym środowisku: I maluchy pod Bolesława już pracują jak należy troszkę więcej balastu i lekka kmbinacja oczka górnego dały fajny efekt:) Taki jegomość towarzyszył mi przez dłuższą chwilę. Podszedł na ok 4-5m taki ciekawski był... Pozdr Qcyk. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Qcyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jaki jegomość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zapomnialem floty dodać :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Fajne fociszcza! Czym cykasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Stary ale jary canon 450d + 50mm/f1.8. Tym s szklem ciężko zlapac zwierzaka. Ale je lubię :-) Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Zima się jeszcze nie zaczęła a u mnie wiosenne oski już się suszą Na małej rzece typu "Wkra" za każdym razem coś upolowały, nie było gigantów ale brania były dosyć częste. A w pudełku już tylko 1 została... Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Robaki suszysz??? Ladne, daj wiecej zdjec jak juz beda gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wolę zalewać niż suszyć ale jak się nie ma co się lubi to się lubi...i tak dalej Wstawię jak już będą gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Piękne wzory tych woblerów, widać że łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Osy mi się zalęgły w domu Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Kolorystycznie, bardzo ciekawe malowanie Tonace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Tak wszystkie tonące waga 2g bez kotwicy. Można smużyć/można prowadzić kilkanaście cm pod powierzchnią...wiosną i latem jak jestem na kleniach/jaziach to bardzo często znajdują swoje miejsce na agrafce Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Takie stadko "juniorów" uklejkowych się urodziło. Praca po kilku próbach z balastem i górnym oczkiem bardzo przypadła mi do gustu i myślę, że ryby też je polubią. Zostało pomyśleć nad kotwicami bo optymalne są 10 co za tym idzie muszą być bardzo mocne. I aby do wiosny P.S. Fotki z coma ale coś widać. Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Baaardzo fajne te Twoje "juniorki"! Warszawskie i buzanskie bolki będą je żarly w sezonie sieczkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 I bezstera wypadałoby dopieścić...pomysłów dużo a czasu jak zawsze na to wszystko za mało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi