Qcyk Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Takie 2 nowe oblicza wobka boleniowego 90mm ze sterem. Spontanicznie nadałem mu dobrze kojarzącą się nazwę (głównie z okresem studiów) BoloLolo 9 Z 3 dotąd powstałych wersji chyba ta najprostsza bez pokryw skrzelowych mi się najbardziej podoba... Co sądzicie?? 1,2 czy 3? 1 23 Pozdr! Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ta jedynka chyba najbardziej zgrabna...i kształt faktycznie podobny do Lola 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil K. Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Od początku mi się jedynka podobała najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Danielu,klasyczne malowanko. Napisz troszkę o pracy tych boleniówek ze sterem. Jestem ciekaw, co wymyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Wszystkie są ze sterem 2 pierwsze jeszcze czekają na ster ( Święta mnie zaskoczyły i nie zdążyłem im wkleić ). Jak tylko znajdę chwilę to opiszę ich pracę. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No i mam moment bo siostrzeniec zajął się zabawkami na chwilę Tak w skrócie żadna "Ameryka" wobki delikatnie lusterkują w opadzie. Przeznaczone są do prowadzenia średnim i szybkim tempem. Przy szybszym tempie zdadzą też egzamin przy prowadzeniu z prądem. Ja osobiście stosuję dodatkowo lametę na obie kotwice przez co zwiększa się intensywność lusterkowania w opadzie oraz rzecz jasna poprawia się lotność. Jeżeli już mowa o lotności to wobki nawet bez lamety fest latają (nie zauważyłem tendencji do kręcenia młynków w powietrzu). Praca podczas prowadzenia to hmmm....delikatne (wąziutkie) drżenie całego korpusu lekko wyczuwalne na kiju + migotanie bokami z dość dużą częstotliwością (taka praca u mnie przynosi najlepsze efekty). Po Świętach postaram się o jakiś film z pracą zarówno "BoloLolo 9" jak i "Juniorów" bo porzucałem dzisiaj "Juniorami" trochę w Bugu i praca daje spore nadzieje na ryby w 2016 roku. No i dzisiaj "Junior" skusił Burzańskiego Sandokana...oceniłem go na ok 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Póki co wirus skutecznie uniemożliwia wyjście nad wodę. Więc powstał taki projekt "Kosa" 65 mm, ok 8g wagi bez kotwic. Więc mała, dosyć ciężka i opływowa przynęta ze sterem. Czas pokaże... Przy okazji jeszcze taki kolor "BoloLolo 9" Najlepszego w Nowym Roku!! Samych PB wam życzę!!! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Tobie także najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 2 wersje BoloLolo 9: 10 i 13g. Jeszcze stery i do wody. No i "Kosy" czekają na stery. I dokładniejsze zdjęcia:"BoloLolo" 10g 13g i "Kosy" 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Bez sterow sa ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Też tak mi się wydaje Ale bez sterów nie ruszają się tak jakbym tego chciał A na BS przyjdzie czas... Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Trochę czasu mnie nie było a tu takie rzeczy! Coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ladniutkie te woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ten 13g bajkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Jakby ktoś chciał zajrzeć na twarzoksiążkę to już jest https://www.facebook.com/Qcyk-Handmade-Lures-1684479388433233/?ref=hl Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja już majowe pudełko mam gotowe BoloLolo9...10g/13g i Kosa 6,5cm - 8g... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 witamchciałem zapytać, czy jest możliwość załapania się na kilka woblerków boleniowych?dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Danielu gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzięki Sławek Nawet nie wiesz jakim to dla mnie było zaskoczeniem... Tak czy siak teraz trzeba dać coś z siebie żeby zasłużyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dla mnie było zaskoczeniem tak duża liczba, chyba ten dział mocno rozwija się i joker nie wyrabia się . Jest Was więcej to może będzie więcej szczegółów w dziale technicznym . Powodzenia , trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Powoli....do przodu... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Git Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Powoli....do przodu... Pokazuj całego Jak będzie szło oczko przednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Pokazuj całego Jak będzie szło oczko przednie?Nie będzie oczka. Pierwszy wobler Wi-Fi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi