patzaw26 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 O kurde fajnie to chodzi robię poppery 6cm o nie mal identycznej pracy Ale malowanie kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jeszcze takie malowanie się przewinęło... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zarąbiaszcze będą kosić bolki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Qcyk dałeś czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Dzięki Panowie. Po Świętach zamierzam zamówić trochę farbek od kolegi z forum Bo to jest malowane końcówkami Pactry... ale chyba już czas zmienić na coś innego. Edytowane 26 Marca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 To ostatnie malowanie faktycznie kosa kleniówki też wyszły miodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Korpus młodszego brata już gotowy. Obciążenie też już rozłożone w głowie :-) niebawem testy nad wodą. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Marca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nareszcie zrobiles, bedzie lowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jeszcze raz smacznego jajka wszystkim życzę :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Dają po oczach ;-) Wybaczcie jakość...Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Marca 2016 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fajne sreberka, faktycznie niezłe oczojeby , to już efekt końcowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fajne sreberka, faktycznie niezłe oczojeby , to już efekt końcowy ?Według mnie To dopiero korpusy oklejanie folią.Przed malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak jak Marcin napisał to korpusy pokryte folią. Jeszcze 1- 2 warstwy lakieru i malowanie... Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nowy korpus w fazie testów... Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) A tutaj mała brygada Flipperów w nadburzańskim klimacie. I 3cm nurek Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzisiaj sprawdzałem jak Nurek radzi sobie w otchłaniach Wisły. I jest ok. Uwiesił się nieduży kleń i boleń... A tak to mniej więcej chodzi. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A gdzie moje testowe egzemplarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Kąpią się w lakierze Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A tak miesza wodę grubszy brat Flippera...ten wyżej w jasnozielone ciapki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Takie cuś zakupiłem... Może się przyda :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Może? Powiedz jeszcze ze nie miałeś wcześniej?! :/ PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Dopiero zacząłem odlewnie. Więc wcześniej nie było takiej potrzeby. Wystarczała papierowa .Ale mogę śmiało polecić bo komfort pracy jest super. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A ja, lakieruję z gołym pyskiem,ale kolory, jakie kolory, gdybyś je zobaczył.Bajeczne, pełna mistyka. A na poważnie, zrób wyciąg z regulowanym przepływemi nie modeluj twarzy, chyba, że lubisz,przedni szczęko-zgryz, coś w kierunku człekokształtnych.Filtry wypada wymienić, co czas jakiś, a zalepisz szybko,a jak ustawisz wyciąg, aby po plecach nie hulało, to już dobrze,a jak nawiew na krawędziach komory, to nic nie poczujesz,od odlewu do lakieru, możesz spoko suszyć.A jeszcze, gdybyś chciał, a warunków nie znam,czerpnia powietrza - do suszenia ciepłe, z domu, przy okazji zrobisz wymianę,do standardowej pracy, zewnętrzne. Hulaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 To nie na moje warunki. Przynajmniej nie na ten moment.Wszystkie rozwiązania które podałeś są fajne tyle, że jak ktoś ma odpowiednie miejsce. A ja takiego nie mam więc maska i okno musi wystarczyć... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Te nowe farby...wymiatają. Póki co mam tylko swoje podstawowe kolory ale chyba trzeba będzie poszerzyć paletę P.S. Wiadomo, że delikatnie wspomogłem się fotoszopką ale nie da rady bez tego uchwycić efektu... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi