ezehiel Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Genialne!!! Zrób takie 4-5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak to u nas mówią "palcy milkną " ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Trzeba coś dorobić...inni mają a u mnie w pudełku tylko 2 szt Jeszcze lakier i jutro malowanko Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Bolki też muszą mieć co do gara włożyć :-D 12 dni...Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeszcze tylko moje ulubione nacięcia na stery.... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolejna niedziela przy wabiach się zapowiada. Żona mi łeb urwie ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mam identyczne pudełko, koguty w nim noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Pudełko podebrałem żonie Ja już czekam w blokach Wszystko gotowe. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Nowe kolorki...nowe oczy. Nurek w wersji "crazy eyes" Tymczasem bez odbioru...Pozdrawiam. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Oczy są ruchome także raz zez raz normal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Piękne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki Tomek. Tym milej to słyszeć od Ciebie...To Twój wątek zachęcił mnie do odlewania przynęt i pomogłeś mi nie raz w sprawach drobnych. Ale jak wszyscy wiedzą diabeł tkwi w szczegółach. I nie chciałbym aby ktoś zarzucił mi wazeliniarstwo bo piszę tylko jak było. Piona! Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Wczoraj jeden z ładniejszych odcinków Wisły na jakich byłem... Piękne wapienne skarpy nad samą rzeką...No miodzio ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 4 Maja 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A to przypadkiem nie Duchowizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) A dzisiaj w mojej opinii (2 po Bugu) najpiękniejsza rzeka we wsiej Polszy (niestety bez wędki) . Kto zgodnie? :-) Piona! Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 4 Maja 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A to przypadkiem nie Duchowizna? Okolice Annopola...ujście Sanny :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Te powyżej zdjęcia - okolica baardzo podobna.A to nie San? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Tez bym San obstawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dunajec. Woda niska i delikatnie mętna, trochę ziela płynie. Ale widoki pierwyj sort :-) jak się uda to na dniach skocze na rezerwat z aparatem i postaram się ustrzelić kilka rybek :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Okolice Annopola...ujście Sanny :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaMogłeś zajechać na jakąś kawę Woda faktycznie w moich okolicach jeszcze nie nadaje się za bardzo do łowienia ale patrząc na hydrobiuletyn w weekend będzie już ok i w końcu rozpocznę sezon boleniowy, woda jeszcze lekko trącona ale powoli się klaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Tomek w poniedziałek będę wracał i bardzo chętnie wstąpię na kawę i jakieś rapy :-) prv ;-) P.s. Faktycznie woda jeszcze nie nadawała się do wędkowania... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 4 Maja 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Na swoje wobki to kolega połowi w Basoni. Bo od Tomkowych woblerow to one juz glowe odwracaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jak dobrze wiedzieć że straży znajomi mają się doskonale :-) zaznaczam, że mało tam ryb 50+. Większość to już mastodonty powyżej 60... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Piekne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi