Qcyk Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 2 Lipca 2016 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Czas coś pomalować. Przy Białoruskiej nucie powinno wyjść dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Bobek... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Unifish4,5cm / 5,5g (z uzbrojeniem), tonącyMateriał - drewienko.Przewiduję różne wersje kolorystyczne. Ale barwy raczej naturalne P.S. Tylko ten klej do sterów. Jeszcze mnie nie zawiódł ale wygląda średnio. Może ktoś coś poleci? Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) No i "Bobki" dostały stery Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Szkoda, że u nas takowe nie pływają Te myślę, że jakieś 150+... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Łooo matko jeszcze poustawiać trzeba... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 P.S. Tylko ten klej do sterów. Jeszcze mnie nie zawiódł ale wygląda średnio. Może ktoś coś poleci? Z tego co pamiętam używasz Patex przeźroczysty. Spójrz na moje ostatnie trolowce w wątku, stery wklejone na ten klej. Nie wiem jak postępujesz może podobnie i tylko jakiś szczegół w klejeniu robi różnicę. Osobiście nakładam klej drutem, po wciśnięciu steru w szczelinę, nadmiar ( o ile dałem nieco za dużo) wylewa się u podstawy nacięcia. Czystym drutem zbieram ten nadmiar ruchem od woblera po sterze. W drugą stronę można łatwo zbrudzić oko przynęty Jeżeli, co się też zdarza, klej pozostaje na korpusie, to mokry palec załatwia resztę. W dużych, czy małych woblerach, efekt jest bardzo zadowalający. Z przodu woblera nie powinien wylewać się klej po włożeniu steru. A ten Patex rzeczywiście lepiej trzyma od niektórych epoksydów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) A dajesz klej na ster czy tylko w szczelinę. Jeśli dobrze zrozumiałem to wciskasz ster tylko trochę później tą szczelinę, która została wypełniasz klejem i dopiero dociskasz ster do końca ? P.S. Dokładnie to Patex przeźroczysty. Jest bardzo dobry tylko mógłby mieć +3min do stygnięcia. Edytowane 14 Lipca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Daję klej na ściany szczeliny i wkładam ster. Sam koniec płytki sterowej fazuję lekko na papierze ściernym co uniemożliwia ewentualne "zeskrobanie" nałożonego kleju. Zresztą ten klej świetnie trzyma się powierzchni tuż po nałożeniu. Reszta jak opisałem wyżej.Rzeczywiście czas pracy tego kleju jest bardzo krótki. Jak będę robił 1000 sztuk na raz to zmienię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Robię identycznie tyle że zamiast papieru ściernego używam czubka noża ;-) wychodzi na to że muszę się przyłożyć do usuwania nadlewek kleju ;-)Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 14 Lipca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja używam od dłuższego czasu UHU Power. Też transparentny, łatwo zetrzeć nadmiar (pod palcem robią się wałeczki). Jak na razie żaden ster nie wypadł. Nie wiem jak przy większych wobach, ale przy małych jest spoko.Bobek - bardzo fajny mikrusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Danielu, chciałem napisać priva, ale wyskakuje informacja, że nie możesz otrzymywać wiadomości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Już czyszczę skrzynkę Edytowane 16 Lipca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Daniel a kiedy Bobki wrzucisz na giełdę? Wziąłbym kilka sztuk pod kleniowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Oj do Bobków to muszę formę zrobić. Kurde sam się nie spodziewałem, że tak szybko będą startować. Zamiatają zanim wpadną do wody :D Myślę że za jakiś tydzień będę miał kilka sztuk to się odezwę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Jeśli możliwy koncert życzeń, to wziąłbym trzy malowane na ciemno. Czarny zółte kropki. Czarny złote paski i złoty brzuch oraz czarny srebrne pasy i srebrny brzuch Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Coś mi się wydaje, że Wkra będzie grana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Hehehe raczej odpuściłem wkrę w tym roku - byłem raz. Weekend odpada ze względu na kajakarzy i brak komfortu psychicznego przy ich obecności a w tygodniu nie ma czasu. To idealne wiślane kolory, tylko na takie kombinacje mam ostatnio brania klenio-jazi???? Edytowane 17 Lipca 2016 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ja z kolei miałem ostatnimi czasy efekty na woblery w kolorach zbliżonych do naturalnych... i w rozmiarach ok 4-4,5 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Kozak zdjęcia robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Dzięki :-) To akurat robione telefonem ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Ok, widzę... Nie wierze, że Xperia takie zdj robi???? Edytowane 20 Lipca 2016 przez WIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ok, widzę... Nie wierze, że Xperia takie zdj robiWil - mało jeszcze wiesz w takim razie. xperia we wprawnych rękach i niezlych warunkach oświetlenia potrafi zrobić na prawdę fajne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi