Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgadza się robią jedne z najlepszych zdjęć zaraz po Jabłkach. Moim zdaniem oczywiście :-) I nie mówię tu o jakichś nowych modelach ja mam Z1. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiejszy rapiszonek na sterowca Will pierwsze zdjęcie robione Xperią Drugi myślę, że sporo większy nie chciał gadać. Edytowane 22 Lipca 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) "Nowy" bezsterowiec... leżał w pudełku nieużywany przez 2,5 miesiąca. A ostatnimi czasy nadarzyła się okazja co by dać mu popływać. Ryby go polubiły. Brań jest dużo ale sporo nietrafionych jak to przy łowieniu z "powierzchni" bywa. Faktem jest, że miałem na tą przynętę niedawno bardzo dużą rybę, która niestety była sprytniejsza i nie dała się podebrać... Już mocno wyeksploatowany ale myślę wstawię W przyszłym tygodniu trzeba zacząć struganie. długość: 95mmwaga : 11,5g z uzbrojeniem jak na tą wielkość i wagę to lata naprawdę petarda materiał - lipa P.S. Docelowo malowanie będzie bardzo proste bez pokryw skrzelowych a płetwy zamierzam dać dużo mniejsze i w innym kolorze... Serwus! Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Piękny bezsterowiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) To chyba nie przypadek, że odebrałem dzisiaj od Marcina te 2 konkretne kolory... Smutne tylko, że w tv w taki dzień same "trudne sprawy", "dlaczego k....a ja" i inny szajs... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiaj taki cwaniaczek skusił się na 7-kę ze sterem PozdrawiamDaniel. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ladny boleslaw, chyba sporego sumka masz w okolicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Na to wygląda Apropos 7-mek. To jeszcze jedna warstwa lakieru, stery i do wody :-DProste ale jakie skuteczne malowanie ;-) Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Te pomarańczowe płetewki robią bardzo dużą robotę, bo jak by nie patrzyć w większości rzek jest więcej klenia niż uklejki... I ogólnie nawet widać że większe bolki zwłaszcza w maju pakują w klenie Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Co do płetw to nie byłem do końca przekonany. Zrobiłem na jednym i pomyślałem, że jeśli nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Te płetwy ... Sam czasami boję się, że sp.....le całego wobka. Niby mało istotna rzecz, ale jak ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Na to wygląda Apropos 7-mek. To jeszcze jedna warstwa lakieru, stery i do wody :-DProste ale jakie skuteczne malowanie ;-) Jakby byly bez steru to 1szego dawaj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiaj taki cwaniaczek skusił się na 7-kę ze sterem PozdrawiamDaniel.Ladny Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez romeo7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jakby byly bez steru to 1szego dawaj do mnie Te będą tylko ze sterem. Jak jest dobrze to po co psuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 I coś z innej beczki jakby ktoś miał niepotrzebny bęben od pralki to może zrobić grill, który sam się rozpala. Wystarczy odpowiednio naciąć i rozkręcić ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 hahaha ciekawy pomysl z tym grillem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Potrzeba matką wynalazków :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Ryby z dzisiaj... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jest progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Z innej beczki...byłem ostatnio w jednym z większych sklepów wędkarskich w Warszawie (takim deczko exclusive). I powiem szczerze, że wybór przynęt naprawdę klasa. Ale osobnik z którym miałem "przyjemność"...nie wiem jak to napisać...po rozmowie z nim odechciało mi się zakupów. Chyba doszedł do wniosku, że nie jestem godzien robić zakupów w ich sklepie i dał mi do zrozumienia, że jestem pacanem, który o niczym nie ma pojęcia. Jakie to szczęście, że obiecałem żonie pracować nad sobą. Tym samym nie pozwoliłem się wyprowadzić z równowagi. Teraz nie dziwi mnie fakt, że w sklepie tym hula wiatr... P.S. Reszta obsługi bardzo sympatyczna ale tego jednego "pana" pozdrawiam ozięble i chyba zostanę przy swoim osiedlowym sklepie wędkarskim żeby sobie oszczędzić nerwów Dobra wylałem z siebie całą żółć od razu lepiej Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Z innej beczki...byłem ostatnio w jednym z większych sklepów wędkarskich w Warszawie (takim deczko exclusive). I powiem szczerze, że wybór przynęt naprawdę klasa. Ale osobnik z którym miałem "przyjemność"...nie wiem jak to napisać...po rozmowie z nim odechciało mi się zakupów. Chyba doszedł do wniosku, że nie jestem godzien robić zakupów w ich sklepie i dał mi do zrozumienia, że jestem pacanem, który o niczym nie ma pojęcia. Jakie to szczęście, że obiecałem żonie pracować nad sobą. Tym samym nie pozwoliłem się wyprowadzić z równowagi. Teraz nie dziwi mnie fakt, że w sklepie tym hula wiatr... P.S. Reszta obsługi bardzo sympatyczna ale tego jednego "pana" pozdrawiam ozięble i chyba zostanę przy swoim osiedlowym sklepie wędkarskim żeby sobie oszczędzić nerwów Dobra wylałem z siebie całą żółć od razu lepiej Daniel - powiedz wprost, gdzie my niegodni chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Olo mimo wszystko nie chcę robić antyreklamy. Ja już się tam nie wybiorę Tymczasem sprzęt okoniowy już gotowy i jutro zamierzam przetestować. Trzeba mieć jakąś odskocznię od Bolków Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Jednorazowy wybryk Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Danielu, to są najoryginalniejsze oczy w woblerach, jakie widziałem Cieszę się ze wsparcia naszego konkursu "Opis miesiąca". W imieniu redakcji portalu, oraz pierwszego laureata, bardzo dziękuję! http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/#entry1974865 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi