Qcyk Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 A ja zrobiłem takiego psiaka...będzie to temat na zimowe wieczory 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Jak na kuracjusza to jestem z siebie zadowolony :-) podejście opisane na 1,5h zrobione w 40 min...chyba kondycja i sprawność powoli wracają:-) Szkoda tylko że nie było gdzie wędeczki zapakować...Pozdro z Wysowej- ZdrójWysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 21 Września 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Gratuluję kondycji. Na wędkowanie zdążysz bo puki co to woda niska, a ryby himeryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Dzięki :-) Do dawnej kondycji jeszcze bardzo daleko. Ale i tak jestem mega zadowolony bo po tym co w ostatnich miesiącach przeszło moje kolano to dla mnie prawie jakbym wszedł na Mont Everest :-) Jeszcze tylko rzucić fajki i będzie ok. Co do wędkowania to już nie w tym roku ale na pewno jeszcze odwiedzę te tereny bo widoki przednie :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 21 Września 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 W wolnej chwili "sanatoryjny" korpus matka. Nie mogłem się oprzeć i zabrałem trochę lipy ze sobą :-D jeszcze tylko pokrywy itp. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Zanudzam tymi surówkami ale obecnie nie mam możliwości pokazać nic więcej ... Wcześniejszy, większy 85mm już ma pokrywy. A przy okazji powstał też mniejszy 65mm. Otwory na oczy i dokładniejszy szlif dostaną jak będę miał dostęp do narzędzi :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Wracając z zabiegów. Ktoś poznaje tego Pana? :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ja poznaje!!! Dobrze że się przywitał z tobą, a nie pokazał takiego wałka! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kuruje łokieć Kozakiewicza? Niech dba bo to w zasadzie takie narodowe dobro jak... Szczerbiec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Zdrowy jak koń jest! Czysty przypadek że na niego wpadłem. Klawy gość :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Super sprawa spotkać i uścisnąć grabę takiej legendzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Adam jak mam być szczery to dla mnie to zdjęcie jest warte więcej niż z jakimś Lewandowskim czy innym Messim ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 No ja też jakoś specjalnie nie przepadam za wylizanymi lanserami z fb... )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kozak książka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Czyli Qucyk znalazłeś się we właściwym czasie i we właściwym miejscu, może to nie przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Na to wygląda chociaż wolałbym być w tym czasie nad wodą ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 I drewno się skończyło... :-( Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ale zapowiada się dobrze Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Cała zima przed nim. Więc czas pokaże. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 4 Października 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Kozak książka! Zgadzam się w 100%. Książka bardzo obiektywna i bez amerykańskich wodotrysków, których bardzo nie lubię :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A można zapytać gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jeszcze tylko rzucić fajki i będzie ok.Fajek się nie rzuca tylko zastępuje ciepłym piciem i jedzeniem...miałem przyjemność Cie spotkać przy odbiorze zakupionych wobków jeśli temat interesuje to mogę rozwinąć-raczej pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A można zapytać gdzie kupowałeś?W takim dużym sklepie internetowy w którym swego czasu pracowałem... Ale wątpię żeby to teraz mieli ;-) poszedł priv Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Fajek się nie rzuca tylko zastępuje ciepłym piciem i jedzeniem...miałem przyjemność Cie spotkać przy odbiorze zakupionych wobków jeśli temat interesuje to mogę rozwinąć-raczej pw.Ktoś kiedyś powiedział... "rzucanie palenia to najprostsza rzecz na świecie. Sam robiłem to setki razy". ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 "Rzucanie palenia to najłatwiejsza rzecz na świecie. Wiem, bo sam robiłem to tysiące razy" - Mark Twain. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi