darek1 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Problem jeżeli istnieje to ma przyczynę i rozwiązanie-można się od niego trwale uwolnić.Jaka jest przyczyna chęci zapalenia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Piesek... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dokończyłeś wcześniejszy wobler czy to nowa konstrukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) To nowa konstrukcja...ale wariant obciążenia niemalże identyczny... Wcześniejszy ma nieco bardziej drapieżny wygląd Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Przynęty wyglądają elegancko do tego zdjęcia dobrze zrobione.Odemnie masz 2xTAK ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Te pieski, to co bedą łowić? Co ty tam brachu kombinujesz z tymi żółtymi plamkami ? Ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Adaś będę testował na szczupłych ze starorzeczy (tu doświadczenia nie mam za dużego) i bolkach tylko w innym malowaniu i kształcie chociaż mam wrażenie że przy tej konstrukcji malowanie ma nie za duże znaczenie ale mam też taki 6,5 cm pod okonie. Ogólnie jest to temat na zimowe wieczory.A kropka no cóż taka fanaberia ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 22 Października 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Na szczupaki tez planuję zrobić se jakiegoś WTD, z tym, że takiego co najmniej od 10 cm w górę. Szkoda, że nie miałem takich przynęt w Szwecji. Był tam jeden fajny, płytki blat z kapelonami gdzie stało mnóstwo szczupaków w przedziale 1-2 kg. Myślę, że była by rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Właśnie o tych szczupakach z kapelonów myślałem :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 23 Października 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Adam dałeś mi do myślenia więc zabrałem się ostro i powstał też taki parówczak 11cm . Można prowadzić szerokimi wolniejszymi zakosami i szybkimi węższymi. Przy jednym i drugim prowadzeniu puszcza dosyć solidne "bąki" co widać na załączonym poniżej filmiku ( UWAGA BO JAKOŚĆ NAGRANIA MIAŻDŻY ). Z czasem postaram się o lepsze. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ładnie zapitala. Będzie działał Daniel jakim sprzętem robisz fotki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wygląda super, a w wodzie robi jeszcze lepiej Idealnie naklejone alu zawsze budzi we mnie podziw. ps. @Qcyk chyba pstryka telefonem Sony Xperia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Zgadza się. Te wyżej starawym już telefonem Sony jakiśtam Z1 A ogólnie to też dość sędziwym Canon 450D + Canon 50mm/f1.8 Zdjęcia przynętom ciężko zrobić mega ostre bo ten obiektyw łapie dopiero gdzieś od 50cm ale moim zdaniem daje radę. Edytowane 9 Listopada 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) 3 wielkości i pewnie przy nich zostanę 11/8,5/6,5...no może powstanie jeszcze coś koło 13-14cm Muszę brać połowę albo zmienić lekarza bo kolory mocno schizowe 11cm 8,5cm 6,5cm Pozdrawiam Daniel Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) A wagowo jak to wygląda? Edytowane 18 Listopada 2016 przez romeo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) 11/16g...8,5/9g...6,5/6g. Wszystkie pływające. Edytowane 18 Listopada 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Ciekawe ubarwienie troszkę disco :-), a kształt lekkie banaki :-) czy to przekłamanie optyczne ?, wyglądają elegancko, u kogo się kolega leczy :-D.z chęcią odwiedzę Edytowane 18 Listopada 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Tak zaszalałem z tym ubarwieniem. Będą też w naturalnych barwach :-) nie ma złudzenia to banany. Chłopie do mojego psychiatry kolejki jak po papier toaletowy w PRL...nie dobijesz się ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Hehe więc jak bedziesz brał receptę razy dwa poproszę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Będę pamiętał ;-) Niebawem zasilę się w nowe kolorki u niezastąpionego Rudiego i dopiero będzie disco polo mimo że bliższe są mi mroczne klimaty :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) UWAGA!!! Post zawiera lokowanie produktu Makrelę mam i ja. Nie jestem zadowolony z malowania w 100% ale postanowiłem, że i tak wrzucę. Jeszcze 2 warstwy lakieru i finito. (11cm - 17g/pływająca/materiał drewno lipowe) PozdrawiamDaniel Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 W oleju czy pomidorach? niezła jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Tylko w pomidorach Edytowane 23 Listopada 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Bardzo smakowita makrela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie jeśli ktoś może pomóc i wesprzeć Piotrka to śmiało nie krępować się. Nie będę się za dużo rozpisywał wszystko jest opisane w linku poniżej. Każda złotówka się liczy. https://pomagam.pl/vgiety3a PozdrawiamDaniel Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi