Qcyk Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Fajnie się na to to łowiło w zeszłym sezonie 95mm ok 13g wagi / lipa. Mimo dość skromnej wagi pierońskooo lotne Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Po wykończeniu to dopiero będą się prezentować elegancko! Robota jak zawsze super Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Właśnie się suszą. Kurde wkręciłem się w pieski jak nogawka w łańcuch ;-) chyba hodowlę założę... Taki szczypior wejdzie do rodziny. Niebawem film z pracą... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Lux 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kolejny pies 11cm. No i bezsterowce 95mm/12g bez uzbrojenia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ale zaje8ist3!! Poproszę jakiegoś na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dobrze dzieje się w tym wątku super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Zapomniałbym poniżej film z pracą woblera na ryby z zębami. Sporo się nasiedziałem przy nim więc mam nadzieję, że się spodoba. Korpus jeszcze wymaga pewnych zmian więc póki co tylko film z pracą... Widać ile widać...co poradzić. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Praca miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki. Mam nadzieję, że rybom też się spodoba Ruszyłem też temat piany na razie staram się jakoś okiełznać ten żywioł Ale tak na szybko wodując dzisiaj kilka korpusów Nurków (z niewielkimi nie dolewkami oczywiście) zauważyłem przepaść jaka dzieli woblery z piany i woblery z żywicy. Nurki w wersji piankowej są ożywione jak cygan w składzie złomu. Chyba będą kosić na wiosnę Dobra koniec pitu pitu..żona na imprezie firmowej to trzeba wykorzystać i iść pomalować troszku Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Jeszcze 2 warstwy lakieru i gitarrra Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Moja lepsza połowa wczoraj dorwała kilogram makaronu, mój aerograf, brokaty i pędzle i powstała choinka Więc w razie czego już teraz życzę wszystkim odwiedzającym wątek i tym nie odwiedzającym z resztą też wesołych, rodzinnych, radosnych i pięknych Świąt Bożego Narodzenia. Żeby wszystkie Wasze wędkarskie i życiowe plany spełniły się w nowym 2017 roku. PozdrawiamDaniel 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 I większość zdjęć w temacie poszło jak psu w dupę To co pamiętam postaram się uzupełnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Daniel to po świętach będziesz miał smaczną pomidorową z choinką Żona zrobiła z makaronu to Ty zrób dla siebie taką tylko nie z żubrów Wesołych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na jakim hostingu miałeś te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na jakim hostingu miałeś te fotki?zmniejszacz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Daniel to po świętach będziesz miał smaczną pomidorową z choinką Żona zrobiła z makaronu to Ty zrób dla siebie taką tylko nie z żubrów Wesołych Świąt Wyrzucam szkło po wypiciu Ale jakby się tak człowiek przyłożył to od 26 do 31 da radę uzbierać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wyrzucam szkło po wypiciu Ale jakby się tak człowiek przyłożył to od 26 do 31 da radę uzbierać To się nazywa choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Daniel to zrób z pełnych butelek a potem ciesz się taką choinką przez Świeta i Sylwestra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Tomek Ty zawsze masz jakąś dobrą radę normalnie "Tomek dobra rada" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Choinka normalnie mistrzostwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Piwna czy makaronowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 To się nazywa choinka Choinka jak choinka, lepsza byłaby z Perły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Choinka jak choinka, lepsza byłaby z Perły. Jarek specjalnie dla Ciebie Daniel wybacz juz więcej nie spamuję w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Tomek śmiało przynajmniej coś się dzieje Tak wygląda w pełnej krasie Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi