Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) A propos "dziania" piankę jeżeli chodzi o "Nurka" mam chyba prawie opanowaną Świadomie nurek w wersji standardowej uzbrojony jest w drut 1mm. W najbliższym czasie wrzucę jak finalnie wyszedł "Szczypior" z wcześniejszej strony i coś pod ryby z zębami Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Tomek śmiało przynajmniej coś się dzieje Tak wygląda w pełnej krasie U mnie takiej choinki co prawda nie ma ale ostatnio nie pijąc uzbierałem trochę kraftu na święta więc będzie przy czym posiedzieć I żadnych stout-ów Daniel nie mam a już w szczególności Baba Jaga black widow Mogłem zrobić sobie podobną choinkę bo w pobliskim miasteczku był Lwówek Jankes po 1zł na wyprzedaży i było 400 butelek do kupienia więc myślę, ze za 4 stówy byłoby co najmniej 4 choinki czyli 100zł za choinkę to tyle samo co za świerka srebrzystego a igły się nie sypią najwyżej kapsle i rozbieranie takiej choinki to sama przyjemność Widzę, że na piankę się przerzuciłeś, pewnie lepiej to hula w wodzie niż żywica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Pianka a żywica to przepaść. Na razie mówię to tylko na podstawie "Nurków" (żywiczne robiły robotę ale piankowe śmigają tak, że sam bym je opierdzielił bez skrobania). W najbliższym czasie pojawi się pianowy WTD i już po pierwszych przymiarkach widzę, że trzeba będzie do niego napchać co najmniej 2 razy tyle złomu co do wersji drewnianej żeby hulał odpowiednio. I na tym się raczej nie skończy...ale nie będę wyprzedzał faktów bo później się okaże, że zrobiłem z gęby dupę Ale drewno też będzie bo bez tego ani rusz Co do choinki to wiesz, że Ty u mnie masz jeszcze kilka "nie stoutów" więc zarezerwuj dla nich miejsce w swoich zbiorach Wiem, że wybieram się do Ciebie co najmniej jak za ocean ale w końcu Cię odwiedzę. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Spoko Daniel, jak pojawisz się u teściów to zapraszam, najlepiej jak się ociepli to może uda się nad wodę wyskoczyć. A temat będę obserwował, z chęcią zobaczę nowe konstrukcje i coś Ci z pudełka będę musiał zawinąć Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Na wiosnę wymienimy się cukierkami Banan/szczypior jak zwał tak zwał Filmu z pracą nie ma na razie bo wszystko w okolicy zamarznięte I pod ryby z zębami film z pracą jest chyba stronę albo 2 wcześniej DZIĘKI JANUSZ P.S. Ktoś mi zwrócił uwagę, że ten banan ma łeb węża i faktycznie jakby mu dać żółte plamki u góry przy pokrywach to byłby zaskroniec To już wiem jakie będzie kolejne malowanie Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Bezsterowiec boleniowy doczekał się również młodszego brata o długości 7cm i wadze docelowej w granicach 9,5-10g :-) Finalna wersja testowa. Jest miodzio ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Na końcowy "Świąteczny" testing. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Środkowe WTD to pianka czy żywica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Drewniane sylwestrowe trio 11cm :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Robota wre,a choinkę już rozebrałeś?! ostatnio cieplej to może wodne testy wężogłowa zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Choinka w trakcie rozbiórki więc nie wiem czy nad wodę trafię w najbliższym czasie Więc wężogłowy musi poczekać chwilę Ale na pewno nagram film i wrzucę do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Daniel , chyba na nowy sezon uśmiechnę się do Ciebie , żebyś coś dla mnie wystrugał.Robisz naprawdę fajne wobki .Korzystając z okazji , to Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Piotrek z przyjemnością Wal śmiało! Wzajemnie Szczęśliwego i Zdrowego Nowego Roku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Pierwsze "Nurki" w tym roku I kolejny kolorek czegoś pod wampiry Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Qcyk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Sobota u teściów ;-) za oknem od rana -19 ale się ociepla...chyba trzeba odpalić biegówki bo lasów do biegania tu mnogość :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 To jest las? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) To widok z okna. Ale zakładam że to było pytanie retoryczne.A lasów sporo... Wie kto był na Lubelszczyźnie :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) a konkretnie gdzie mniej więcej takie lasy ...? pozdrowienia dla Teścia Edytowane 7 Stycznia 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) A okolice Janowa Lubelskiego [emoji4] W tym roku nie wypaliło ale za rok może uda się tu w okolicy zacząć sezon pstrągowy bo na razie to wiem jak pstrąg wygląda z gazet i biedronki :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witaj w klubie pstrągowych leszczy Jestem jego prezesem hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Mogę być zastępcą prezesa :-) To może za rok jakieś rozdziewiczenie pstrągowe? :-D Tylko trzeba jakiegoś mentora złapać. Bo czytać nie lubię wolę zajęcia praktyczne :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A dlaczego nie teraz?!za pstrągiem i lipieniem mam doświadczenie prawie 40letnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mogę być zastępcą prezesa :-) To może za rok jakieś rozdziewiczenie pstrągowe? :-D Tylko trzeba jakiegoś mentora złapać. Bo czytać nie lubię wolę zajęcia praktyczne :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaMam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi