Skocz do zawartości

Woblery Qcyk

Rekomendowane odpowiedzi

A propos "dziania" piankę jeżeli  chodzi o "Nurka" mam chyba prawie opanowaną :D Świadomie nurek w wersji standardowej uzbrojony jest w drut 1mm.

post-54784-0-41602800-1482254668_thumb.jpg

W najbliższym czasie wrzucę jak finalnie wyszedł "Szczypior" z wcześniejszej strony i coś pod ryby z zębami ;)

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Tomek śmiało przynajmniej coś się dzieje :D

Tak wygląda w pełnej krasie ;)

U mnie takiej choinki co prawda nie ma ale ostatnio nie pijąc uzbierałem trochę kraftu na święta więc będzie przy czym posiedzieć :) I żadnych stout-ów Daniel nie mam a już w szczególności Baba Jaga black widow :D Mogłem zrobić sobie podobną choinkę bo w pobliskim miasteczku był Lwówek Jankes po 1zł na wyprzedaży i było 400 butelek do kupienia więc myślę, ze za 4 stówy byłoby co najmniej 4 choinki czyli 100zł za choinkę to tyle samo co za świerka srebrzystego a igły się nie sypią najwyżej kapsle i rozbieranie takiej choinki to sama przyjemność :)

Widzę, że na piankę się przerzuciłeś, pewnie lepiej to hula w wodzie niż żywica?

• Like 1

Pianka a żywica to przepaść. Na razie mówię to tylko na podstawie "Nurków" (żywiczne robiły robotę ale piankowe śmigają tak, że sam bym je opierdzielił bez skrobania). W najbliższym czasie pojawi się pianowy WTD i już po pierwszych przymiarkach widzę, że trzeba będzie do niego napchać co najmniej 2 razy tyle złomu co do wersji drewnianej żeby hulał odpowiednio. I na tym się raczej nie skończy...ale nie będę wyprzedzał faktów bo później się okaże, że zrobiłem z gęby dupę :D  Ale drewno też będzie bo bez tego ani rusz :) Co do choinki to wiesz, że Ty u mnie masz jeszcze kilka "nie stoutów" więc zarezerwuj dla nich miejsce w swoich zbiorach :) Wiem, że wybieram się do Ciebie co najmniej jak za ocean ale w końcu Cię odwiedzę. 

Edytowane przez Qcyk

Spoko Daniel, jak pojawisz się u teściów to zapraszam, najlepiej jak się ociepli to może uda się nad wodę wyskoczyć.

A temat będę obserwował, z chęcią zobaczę nowe konstrukcje i coś Ci z pudełka będę musiał zawinąć :P

Edytowane przez Tomek1988

Na wiosnę wymienimy się cukierkami ;)

Banan/szczypior jak zwał tak zwał :) Filmu z pracą nie ma na razie bo wszystko w okolicy zamarznięte :D

post-54784-0-03682500-1482313257.jpg

I pod ryby z zębami film z pracą jest chyba stronę albo 2 wcześniej ;)

post-54784-0-59617300-1482313255.jpg

DZIĘKI JANUSZ :)

P.S. Ktoś mi zwrócił uwagę, że ten banan ma łeb węża i faktycznie jakby mu dać żółte plamki u góry przy pokrywach to byłby zaskroniec :D To już wiem jakie będzie kolejne malowanie :)

post-54784-0-59617300-1482313255_thumb.jpg

post-54784-0-03682500-1482313257_thumb.jpg

Edytowane przez Qcyk
  • Like 6

Bezsterowiec boleniowy doczekał się również młodszego brata o długości 7cm i wadze docelowej w granicach 9,5-10g :-) Finalna wersja testowa. Jest miodzio ;-)

ffa3852cbbfa5041b53b927e059a8f98.jpg

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Edytowane przez Qcyk
  • Like 3

A okolice Janowa Lubelskiego [emoji4] W tym roku nie wypaliło ale za rok może uda się tu w okolicy zacząć sezon pstrągowy bo na razie to wiem jak pstrąg wygląda z gazet i biedronki :-D

Edytowane przez Qcyk

Mogę być zastępcą prezesa :-) To może za rok jakieś rozdziewiczenie pstrągowe? :-D Tylko trzeba jakiegoś mentora złapać. Bo czytać nie lubię wolę zajęcia praktyczne :-)

Edytowane przez Qcyk

Mogę być zastępcą prezesa :-) To może za rok jakieś rozdziewiczenie pstrągowe? :-D Tylko trzeba jakiegoś mentora złapać. Bo czytać nie lubię wolę zajęcia praktyczne :-)

Mam plan ;)