Qcyk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Teraz to już za późno kije tylko szczupakowe i boleniowe przynęty ani jednej... Zezwolenie z racji łowionych ryb wykupuje w okolicach marca. Za dużo zamieszania. Ale jeśli za rok będzie na Ciebie można liczyć Darku to ja chętnie :-) Piersióweczka z duchem puszczy i heja ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Boleniówka może być...a zresztą - mam wędek,kołowrotków do bólu : coś użyczę Połowić można także w mazowieckim jeśli tu opłacasz?!(Bug-Bolenie...)za rok hmmm-każdy dzień przynosi zmiany... myślę ,że nie ma na co czekać... ale może być w dowolnym momencie . Edytowane 7 Stycznia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Daniel skoro już zostałeś wiceprezesem do spraw niełowienia pstrągów to Cię wtajemniczę. Jak puści lód to się bujniemy na Okonia. Są tam pstrągi podobno tak głupie, że same wskakują do siaty to nawet takie filcoki jak my mają szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Myślałem,że chcecie łowić ryby w rzece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jak tylko uporządkuję pewne sprawy, które teraz mają priorytet to bardzo chętnie wybiorę się na ryby i nie ważne gdzie tylko żeby zapomnieć o codziennych sprawach... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dawno nie zaglądałem do pudełka nie zrealizowanych projektów... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 boleniowo bezsterowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Tak 55mm. Swoje odczekał w pudle... Wiosną dam mu popływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jeszcze trochę i takie poranki nad Bugiem się zaczną Ehh aby do wiosny... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) A tymczasem piękna noc nad całkowicie zamarzniętym Bugiem się szykuje :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 I to jest To!!!! Kiełbasa z ogniska smakuje zawsze wybornie. Ale zimą ze śniegiem i mrozem jest naprawdę wyjątkowa. A jak do kiełbasy jest po kropelce ksiezycowki, to w ogóle jest Baja. . Miłego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Kolejne kolorki Nurków... zarówno z alu jak i bez Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Qcyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 I to jest To!!!! Kiełbasa z ogniska smakuje zawsze wybornie. Ale zimą ze śniegiem i mrozem jest naprawdę wyjątkowa. A jak do kiełbasy jest po kropelce ksiezycowki, to w ogóle jest Baja. . Miłego!Z opóźnieniem ale dzięki Grzesiek Księżycówka też była jakże by inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Bardzo ładne stadko,najbardziej mnie kręci ten z fioletowym grzbietem-superowo dobrane kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Danielu, wyczyść skrzynkę - nie można do Ciebie wysłać wiadomości (Konkurs charytatywny). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Danielu, wyczyść skrzynkę - nie można do Ciebie wysłać wiadomości (Konkurs charytatywny).Janusz już poczyściłem trochę także wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Małe co nieco do swojego pudełka dzisiaj popływało Edytowane 18 Lutego 2017 przez Qcyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Piękne Daniel , na pudełku powinien być napis " Siły szybkiego reagowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Dzięki Piotrek A takie wobki pójdą na aukcję charytatywną, która odbywa się dzięki uprzejmości Janusza (Woblery z Bielska)... Janusz mam nadzieję, że nie obrazisz się jak wstawię tutaj fotki przedpremierowe z nad stołecznej, zimowej Wisełki Długości 110mm, 80mm, 65mm / materiał : lipa Pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2017 przez Qcyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Super dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Arcydzieło... Fluo z fioletowym miażdży jajka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie tylko nie obrażę się, ale wręcz nalegam! Pokazujcie, co macie! Niech napięcie rośnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nurki wersja tonąca rodzą się w wielkich bólach I trochę boleniówek w alu i brokacie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Też nie mam powera na przedwiośniu. Dzisiaj napisała jakaś dobra dusza, ze chętnie przyjmie ode mnie pieniądze za zrobienie stelaży i rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 To trzymaj kontakt do tej dobrej duszy bo może i ja bym się z czasem skusił I jeszcze taki mały eksperyment... przetestowana już 7-ka BS (2 od góry) odwrócona do góry brzuchem +zmiana obciążenia+korekta oczka+przeszlifowanie nieco korpusu i jestem bardzo zadowolony z tego co wyprawia ten twór w wodzie Na sezon muszę sobie pyknąć kilka takich wariatów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi