Qcyk Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Fajnie że pojawiło się w końcu zdjęcie z rybą nie mojego autorstwa ;-) Od dawna wiem że Nurki łowią ale ze zdjęciami jakoś krucho :-D gratuluję otwarcia sezonu. A co do Bobków to będą na pewno. Wczoraj przyszedł materiał więc za jakiś czas się pojawią :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 24 Marca 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Poszukiwana Edytowane 29 Marca 2017 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dzięki Darek Tak jak napisałem na priv zabieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Powoli szykuję kilka Kiziorów 95 dla kolegów :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 W takich warunkach dłubanie Kiziorów to sama przyjemność :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Kto może niech wesprze kolegę http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dzisiaj moja Pani pierwszy raz spojrzała łaskawszym okiem na sprzęt do lure ;-) Wesołych Panowie! Niech wam maj i cały sezon darzy :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Daniel , Wesołych i Spokojnych. Dziękuję za obdarowanie mnie woblerkami . Są naprawdę piękne . Oglądam je już kolejny raz i z niecierpliwością czeka na moment kiedy będę mógł na nie połowić. Pozdrawiam, Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Piotrek mam nadzieję że dadzą Ci tyle przyjemności z łowienia co mi :-) Też już odliczam dni kiedy będę je mógł wrzucić na pożarcie :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ostatnio dzieci szwagierki wpadły na pomysł ze chcą rybki. Skwitowałem że mogę im zrobić... O dziwo bez szemrania się zgodziły. Jedyny wymóg to kolorowość :-) moje dodatkowe założenie to muszą być neutralne. Dzieci zadowolone, "rybki" pływają w słoiku a niebawem pojawi się też wobek boleniowy na własny użytek na tym korpusie z dwoma mocowaniami. Już wodowany :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Super pomysł, akwarium roślinki, do tego ławica kolorowych rybek ozdoba super w pokoju można wyjechać na urlop bez obawy że z głodu zdechną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Taki był plan żeby oszczędzić cierpienia tym prawdziwym :-D Bo w rękach maluchów ich dni byłyby policzone :-D a tak pracuje ten korpus na wstępnych testach zaczepiony za przednie oczko. Podczepienie za oczko grzbietowe powoduje głębsze schorzenie przynęty i znaczne zwiększenie częstotliwości lusterkowania z nierytmicznymi delikatnymi odejściami na boki... Jeszcze kilka rzeczy do poprawy ale do maja chyba się wyrobię...https://youtu.be/1PCRVy8FWJo Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Kiziory i Kiziory BF w rozmiarze ok 75mm do własnego pudełka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 I coby mieć kilka ładnych woblerów w swoim pudełku przygotowuję kilka Kiziorów w takim Japan style :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Lodzio miodzio, Amelin mastermind 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ten JDM to KaTaNa odpowiednik Kiziora z innego regionu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Nurek działa http://jerkbait.pl/topic/86858-klenie-2017/page-8#entry2151917 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dzięki za fotki i gratuluję połowu ;-) P.S to mógł być bolek :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dzięki za fotki i gratuluję połowu ;-) P.S to mógł być bolek :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Mogło tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Pomalować jeszcze jakoś można ale ze struganiem jakieś 2/3 tygodnie przerwy... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Stary dobry Bolololo 9cm. Ostatnio Bolki bardzo lubią go przyjarać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Najczęściej tak mi się zaczepiają. Dolna w pysku, tylnia na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 W tym sezonie mimo że nie było ich dużo to wszystkie w ten sposób. Zdaża się że za bezstera z pow. Siedzą tylko na tylną ale to sporadyczne przypadki. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Wczoraj w końcu miałem okazję przetestować boleniówki, kilka rzutów i udało się przechytrzyć pierwszego bolka z Bystrzycy[emoji3] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Fajnie gratuluję :-) U mnie też dzisiaj skusił nieodużego bolka. Dzięki za fotkę. Pozdrawiam Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi