Qcyk Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Do własnego pudełka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Prezentują się rewelacyjnie[emoji1] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Bolololo w holololo :-D trochę już zmasakrowany przez wiślane kamienie i bolenie...Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 23 Maja 2017 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Ostatnie dni dały mi niezłego kopa do działania ;-) Do tej pory na kiziora 95 łowiłem sam i wiem że ten wobler działa... Ale to co zrobił na jednej z Polskich rzek przez ostatnie 4 dni to jakaś masakra. Ryby nie są moje tylko kolegi któremu wysłałem 2 wobki ;-) Rozmiarowo największy 78cm. Ilościowo przez 4 dni nie będę mówił ile bo mi nikt nie uwierzy. Poniżej mała cześć zdjęć jakie otrzymałem Sorry za jakość ale okroiłem do granic możliwości coby gumofilce nie wlazły na miejscówki... Drewno zamówione... Do dzieła!Jestem mega szczęśliwy, że komuś sprawiły tyle radości i pod wielkim wrażeniem umiejętności operatora bo jak wiadomo dobry operator to podstawa :)Pozdr.Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 27 Maja 2017 przez Qcyk 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Zeluś ostro na nie łoi . Graty dla twórcy i łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) To tylko utwierdza w przekonaniu jak liche są mazowieckie wody skoro samemu twórcy ciężko o grubą rybę we własnym wątku.Za to woblery wysłane w Polskę koszą niemiłosiernie. Edytowane 28 Maja 2017 przez maicke82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Po części przyznaje rację. Ale licho jest też z czasem. Tak czy siak nic mnie nie tłumaczy ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Kolejna sprawa to umiejętności ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Umiejętności umiejętnościami ale jak ryb mało to na niewiele się zdadzą. Owszem ryby u nas są, czasami ma się wrażenie że wcale nie tak mało, ale o seryjnym łowieniu i dużych ryb raczej można zapomnieć.Przeważnie opiera się to na wyłuskiwaniu pojedynczych sztuk. Na pewno łowiłbym więcej gdyby ryb było więcej, bo problem nie polega na sprowokowaniu bolenia do brania tylko na ich znalezieniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Zgadzam się i wtedy dużą rolę odgrywa czas spędzony nad wodą. Jak czasu jest niedużo to trudno namierzyć ryby. Ale tak jak piszesz największą rolę odgrywa zasobność w ryby... przynęta jest gdzieś pod koniec tej układanki. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Przynęta ma znaczenie jak w miejscówce jest jedna cwana ryba . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Odra to najlepsza w Polsce rzeka do promocji przynęt. FB i przede wszystkim YT są tego najlepszym przykładem. Edytowane 29 Maja 2017 przez maicke82 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Moim zamiarem nie było do końca wypromowanie przynęty...bo co tu promować. W pudełkach krąży zaledwie 15 szt tego woblera...mówię o totalu. Ledwo starcza mi czasu żeby skrobnąć coś dla siebie i kolegów. Nigdzie nie padło, że ryby pochodzą z Odry. To czy Odra jest idealna do promowania przynęt nie wiem. Nigdy nie myślałem o tym w ten sposób.O jej rybności nie zamierzam się wypowiadać bo nigdy tam nie łowiłem co mam nadzieję zmieni się w tym sezonie. Nie będę też nikogo zmuszał do tego aby uwierzył, że głównym celem było sprawienie sobie i komuś przyjemności. Bo co może być przyjemniejszego od informacji, że po przerzuceniu całego pudełka przynęt i dojściu do tej jednej otworzyła się woda. No może są przyjemniejsze rzeczy ale my tu tylko o wędkarstwie Rzadko zachwalam swoje przynęty to chyba dlatego, że jak ktoś już niejednokrotnie napisał liczy się operator i woda. Tyle w tym temacie. Edytowane 29 Maja 2017 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Na pewno miło przeczytać że ktoś fajnie połowił na własne przynęty. Mam kolegę który czasami mi podrzuca takie info tyle że na moje przynęty na które nic nie złowiłem haha. A to na eksperymentalnego boleniowego popperka, a to na sterowca tyle że bez steru . Dla tego wedkarstwo jest takie fajne że nie da się go włożyć w jakieś ramy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Jakby ktoś miałby ochotę sprawdzić rybność Odry to chętnie przygarnę do auta ;-) termin do uzgodnienia. Planuję 4 dni. Chyba że żona bądź praca pokrzyżuje te plany :-D P.S. Kiziory zapewniam będzie można potestować do woli Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 29 Maja 2017 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Janek, ten eksperymentalny popperek śni mi się po nocach... Szkoda, ze Ci go nie podwędzilem, bo bym już odlał jaką brzytwę czy inną siekierę ...hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Żyletę czy sierpa jakiego A co do eksperymentów to w weekend przy okazji rodzinnej imprezy dostałem info o 3 szczupakach 85,90 i 101, które złowił teść mojego szwagra (czy jakoś tak) na wobler który dałem mu w prezencie bo nie widziałem w nim nic ciekawego Edytowane 29 Maja 2017 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Janek, ten eksperymentalny popperek śni mi się po nocach... Szkoda, ze Ci go nie podwędzilem, bo bym już odlał jaką brzytwę czy inną siekierę ...heheSam go muszę potestować, tylko trzeba odpowiednią miejscówkę trafić. Wyleżał sie biedak w pudełku to może w końcu coś złowi. Gdzieś mam jeszcze jednego, jak go znajdę to Ci dam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jakby ktoś miałby ochotę sprawdzić rybność Odry to chętnie przygarnę do auta ;-) termin do uzgodnienia. Planuję 4 dni. Chyba że żona bądź praca pokrzyżuje te plany :-D P.S. Kiziory zapewniam będzie można potestować do woli Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaJak uzgodnimy termin, to chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Odezwę się na priv jak już sobie sprawy zawodowe poustawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Kizior BG dla porównania Kizior 95mm... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Najnowsze wieści z frontu grube 82cm na Kiziora 95. Cieszy bardzo bo sam nie mam czasu na ryby... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 UWAGA WAŻNY KOMUNIKAT. WOBLERY "KIZIOR" JEŚLI KIEDYKOLWIEK BĘDĄ DOSTĘPNE TO TYLKO I WYŁĄCZNIE BEZPOŚREDNIO U MNIE...JEŚLI SPRZEDAWAŁBY JE JAKIŚ PAN ZDZICHU CZY RYCHU TO JA NIE MAM Z NIMI NIC WSPÓLNEGO...PISZĘ TO PONIEWAŻ DOSZŁY MNIE SŁUCHY ŻE MIAŁY MIEJSCE PIERWSZE PRÓBY ROBIENIA KIZIORÓW PRZEZ INNE OSOBY pISZĘ ZA WCZASU ŻEBY NIE BYŁO NIEJASNOŚCI. Pozdrawiam Daniel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zaczęły się podnosić do Kiziora na Wiśle 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Wczorajszy z Odry na bezsterowca 95 mm. Mega przynęta, na wszystkie inne a przerzuciłem wszystko co miałem nie było nawet jednego uderzenia a na twojego bezsterowca 2 ryby wyjechały i miałem jeszcze trzy nietrafione uderzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi