Qcyk Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Cieszę się, że Ci się sprawdza Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Legenda głosi jasno...Kizior wystrugany nad brzegiem Wisły łowniejszy jest 5 razy :-D P.S. Nie mogłem i wykadrowałem tą poczwarę Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Qcyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Potwierdzam,robale tak samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Musi Danielu z jakiego twardego drwa strugasz, bo odciskiiii, że hoho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 :D Zapomniałem wykadrować a teraz już mi się nie chce...Ten palec przeżył swoje nawet nie wiem ile razy był złamany Hmmm aż taki zdolny nie jestem żeby stopami strugać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wiesz, popyt wymusza technologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Daniel jest dobrze .Drażnił mnie taki jeden bolesław , to mu Kiziorka podrzuciłem i dostał po zębach . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Piotrek dzięki za foto Ale bardziej dziękuję za info przez tel. poniedziałek w pracy wiadomo jaki jest a dzięki Twojemu telefonowi i temu zadowoleniu w głosie lżej mi było przebrnąć przez ten ciężki dzień Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 2 x Kizior95 i 1 x Kizior75 dla gościa z wielkim szacunkiem do boleni i nie uznającego opalizacji. Mam nadzieję, że chociaż trochę zmieni zdanie + Jeden BoloLolo90 do mojego pudełka bo świeci pustkami (bardzo lubię łowić na ten wobler...nawet w mocnym uciągu stawia bardzo mały opór w wodzie). 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 bajeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dzięki Rybom też odpowiadają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Kiziory są super. Ciekaw jestem, bo posiadam tylko te większe, czy występują w rozmiarze 60 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Ogólnie Kizior to w tym momencie gatunek zagrożony... Większych mam 2 w pudełku. Ale mam też sztukę o długości 55mm przetestowaną ale jeszcze muszę przy nim posiedzieć tylko nie wiem kiedy bo narazie nie ma kiedy 95 skończyć :-( 95 to bardzo dobra wielkość znam gościa co jazie na nie łapie :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Ale jak to, nie ma nawet jednego oliwkowego Kiziora 75 mm? Były w ogóle ogólnodostępne mniejsze bezsterowce? Edytowane 22 Czerwca 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jeden oliwkowy jest ale mój ;-) Ogólnie to 3 sztuki rozesłałem kolegom w prezencie :-) Tak jak pisałem Kizior to mocno zagrożony gatunek w tej chwili ale jak będę miał więcej czasu to pewnie pojawi się jakaś mała seria 75... Bardzo lubię robić przynęty szczególnie jak widzę że działają ale na tą chwilę nie mogę przeskoczyć pewnych obowiązków... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jeszcze kilka cudzych ryb 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Jak to mówią kto czeka ten się doczeka :-D ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 BoloLolo dalej ratuje dupsko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Miłego oglądania 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Daniel, wracając do naszej ostatniej rozmowy z nad wody....w sobotę byłem na Gassach, trochę kleniowałem "Nurkami" i co? Oczywiście spodobał się okoniom Dwa fajne klenie też go polubiły, jeden niestety zawinął się pod nogami a drugi strzelił w największym uciągu w warkoczu...sądząc po jebnięciu - raczej z tych sensowniejszych - niestety się nie wciął... Edytowane 11 Lipca 2017 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Mówiłem że lubią je oxy i to zazwyczaj te grubsze ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie boję się tego powiedzieć....design woblera Kizior 120 (12cm) urywa jaja razem z korzeniami Praca....myślę, że ryby będą reagowały choć zostało jeszcze kilka rzeczy do poprawy zanim i ona połamie nogi Ale to zrobi się na dniach a na pewno do jesieni bo wtedy będzie bezcenny... Staram się nie chwalić swoich przynęt ale z rodziny kiziorów jestem tak zadowolony, że powiem o nich... przyzwoite przynęty... P.S. Zdjęcie niestety nie oddaje rzeczywistego wyglądu woblera. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 No, faktycznie.Oddaje 1/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie no troszkę więcej jak 1/3. Robione przed chwilą więc już trochę ciemno jak w d...... Jutro postaram się zrobić całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 12 centów pod Bola, to już kawał woba Mi taka rozmiarówka sprawdzala się na Bugu w lecie. Pokaż kilera w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi