Qcyk Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) ok ale tak jak mówiłem jest kiepska Adam to jeszcze nie kiler...jutro dam mu popływać po lakierze i się zobaczy. Ale jestem dobrej myśli... Edytowane 11 Lipca 2017 przez Qcyk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Będzie kosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Teraz 5,6 aleeee...Będzie dobry na jesień... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Piękne[emoji3] jak kiedyś będziesz miał jakiegoś wolnego to ja bardzo chętnie przygarne[emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Może kiedyś będą na razie mój cały warsztat to stół w salonie więc wiesz żona i tak jest wyrozumiała inna dawno kopnęłaby mnie w dupę :-D :-P Edytowane 12 Lipca 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dzisiaj srebrna boleniówka z czarnym grzbietem dała mi 5 bolków [emoji16] rozmiarem nie powalały 52-58 cm, ale ile radości [emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Fajowo :-) Takie mają zadanie sprawiać radość więc misja wykonana :-D Ta siódemka to bardzo przyjemny wobler który nawet przy wolnym tempie potrafi myknąć... z resztą do szybkiego się nie nadaje ;-) Kiziorinho też dość fajnie chodzi bo już pływał. Zadziwiła mnie jego lotność :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 15 Lipca 2017 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dla wrażliwych kleniuszy wyszedł z tego cało...oko ocalało 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Piękna klucha,musiał konkretnie walczyć Edytowane 22 Lipca 2017 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Oczywiście nie moja Tylko zadowolonego kolegi. Ja nie mam czasu na ryby póki co.Nie wierzyłem jak mówił że klenie i jazie będą reagowały na woblery bezsterowe 9,5cm Edytowane 22 Lipca 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Daniel , "Kizior" to super wobler tylko wymaga odpowiedniego operatora.Miałem trzy bolki na kiju i trzy mi spadły .Moja dzisiejsza skuteczność , to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Piotrek bez wazeliny lepszego operatora niż Ty na warszawskiej Wiśle nie znam :-) A skuteczność co poradzisz to jedyny minus łowienia z powierzchni ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Ryba spadnięta przy łowieniu powierzchniowym liczy się bez mała tak samo, jak ryba wyholowana.....najbardziej liczy się i tak sam moment brania A Kiziory są że tak powiem świetne. Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 U mnie tu Boleni nie ma ale coś tam się łowi :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Taka rapa się na boleniówke pokusiła[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dzięki za foto I graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Daniel, zrób kilka sztukasów tych Kiziorów, chętnie bym spławił gdzieś na Wiśle czy innej Motławie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Kuba spławił to w przypadku tego woblera słowo kluczowe Jak tylko znajdzie się trochę czasu to postaram się skrobnąć co nie co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Chciał zapalić Lolka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 No i jak widać był z tego dym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Jeszzce nie miałem okazji zapuścić kiziora między bolenie ale wczoraj podczas próby wodowania taka oto sytuacja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Hehe [emoji4] Kuba uważaj bo szczupłe też je lubią ze o jaziach nie wspomnę :-) Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Już mnie się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Część ryb kolegi który ostatnio regularnie je trenuje na "północnej" podniesionej Wiśle. Wszystko za sprawą "Kiziora" 7BF 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Powoli zaczynam zimę... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi