Damian83 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Piękne boleniowe przynęty robisz wzory jak I kolory piękne pełen szacun robisz w piance czy strugasz? Ładne korpusy w tym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dzięki. Boleniówki strugam. Z piany robię kleniówki. Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Mozesz pokazac blizej kształt boleniowek I jakie grube robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Wystarczy przejrzeć temat i wszystko widać... Cienkie jak sik pająka Edytowane 1 Listopada 2017 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Na wieczór wpadł mi do głowy bezsterowy krąpik boleniowy to pykłem [emoji6] i coś wydaje mnie sssiie że to je to... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Listopada 2017 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Krąpia to drapieżniki bez wyjątku...no właśnie,lubią czy nie lubią?!"To jest to!"rzekła Cola pijąc piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wesołych Świąt ! Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Cześć. Napisałem wiadomość na priv. , ale nie mogę wysłać , więc napiszę w twoim wątku. Mam pytanie ,czy jest możliwość zamówienia kilku wobków boleniowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Cześć. Napisałem wiadomość na priv. , ale nie mogę wysłać , więc napiszę w twoim wątku. Mam pytanie ,czy jest możliwość zamówienia kilku wobków boleniowych ?Hej. Już czyszczę skrzynkę[emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Hej dawno mnie nie było w tym temacie i zarósł z deka Lubię ten dreszczyk emocji kiedy wrzucam je do wody I płaczę za każdym razem kiedy rzeka mi je zabiera PozdrawiamDaniel 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Pięknie zaprezentowałeś tego wobka Panie Danielu ,lubię takie mroczne klimaty i już nie mogę się doczekać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Japan style pełną gębą. Świetne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Szacun, normalnie jak Accord w benzynie. Jakby to powiedział mój dziadek, idzie jak Szatan:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Szacun, normalnie jak Accord w benzynie. Jakby to powiedział mój dziadek, idzie jak Szatan:)Stryjek Twoje komentarze są top od the top [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Wszystko na faktach Kucu. Dziadek miał accorda w benzynie, accord szedł jak szatan. Wiadomo, japończyk. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Rozumiem dziadka,co prawda nie Honda,ale 'Źrebak' ze znakiem 3 diamenty to mnie wciągnął bez reszty... miałem wszystkie modele 1979-84.Te Wobki od Piotra czy Daniela nieraz skłoniły mnie do kąpieli,a czasem trafił się odzysk z bonusem...także nie ma się co martwić,bo w przyrodzie nic nie ginie tylko czasem zmienia posiadacza:'Maaaj,maaaj trerzer!'WaszGollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Słyszałem teksty "Darek ma swój świat" albo "Darek tak ma" ale Golluma pierwsze słyszę heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Poranny fun przed pracą... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Fajny Ładnie przygasiłeś to holo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Aż tak mnie kusi, żeby Ci wspomnieć co robią normalni ludzie przed pracą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Fajny Ładnie przygasiłeś to holo Też lubię takie subtelne holo [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Odpowiadam wszystkim tutaj... tak Nurki będą [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 100 lat Danielu , weny twórczej do jeszcze wspanialszych projektów , miłych chwil spędzonych nad wodą no i oczywiście obfitych połowów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Poranny fun przed pracą... Z twarzy podobny do mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 hahah w sumie racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi