Qcyk Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Prezent dla kolegi...mam nadzieję że podejdzie... praca delikutaśny x + lusterko/wolotonący 10cm... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Marca 2018 przez Qcyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 W trakcie... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Design...petarda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 to dopiero podkład...ale już myślę jak tego nie zepsuć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Chrom na brzuch, czarny metalic na grzbiet i gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Mając tak duże oczy, napewno pierwsze dostrzegą drapieżnika ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Daniel, napiszę tylko "this is it" nic już nie zmieniaj i nie poprawiaj jest idealnie. Teraz mam dużo fajnej zabawy, jeszcze raz dzięki... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 To złote cudo co to?Ile to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Daniel, napiszę tylko "this is it" nic już nie zmieniaj i nie poprawiaj jest idealnie. Teraz mam dużo fajnej zabawy, jeszcze raz dzięki... Kuba od jakiegoś czasu zauważyłem że równie dużo przyjemności co łowienie ryb na własne przynęty sprawia mi otrzymywanie takich właśnie informacji jak Twoja. Cieszę się bardzo że dzięki tym kawałkom drewna ktoś może oderwać się od spraw codziennych i zresetować. Bardzo się cieszę że delikatne zmiany jakie wprowadziłem w tym woblerze przyniosły dobry efekt [emoji4] Dzięki za super fotki i dobrej zabawy [emoji122] [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) To i ja dorzucę coś z ostatniego czasu na oczko większego Kiziora P.S. To ta sama ryba Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Qcyk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Aktywność nie przypadła w godzinach wizytacji jeziora ale coś tam zassało kziora 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Dzięki Kuba za fotkę [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Kiziorek 55 w porównaniu do 95. Próbujemy go zrobić w lipie bo w balsie chodzi ładnie ale jednak lipa to lipa. I coś nowego... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Daniel nie rób lipy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Adam czasami trzeba [emoji23] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 No, jak mus, to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Daniel nie rób lipy Nazwa "Lipa Sądowa" jak i rozmiar drzewa może prowadzić do wniosku .Sądzę że lipa jest słuszna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Najważniejsze żeby wobler był lipowy, a nie lipny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nazwa "Lipa Sądowa" jak i rozmiar drzewa może prowadzić do wniosku .Sądzę że lipa jest słuszna. Ale materiału by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 "Palcy odpadajo" [emoji6]Ale materiału by było Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Szanowałem tego Pana ale po tym wystąpieniu coraz mniej... mam nadzieję że nie tylko ja dostrzegam to co się dzieje na tym filmie...https://youtu.be/iMKCh12Naxo Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Czytanie z promptera nieskomplikowanego tekstu i lokowanie produktu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Szanowałem tego Pana ale po tym wystąpieniu coraz mniej... mam nadzieję że nie tylko ja dostrzegam to co się dzieje na tym filmie... Powinien mieć jeszcze na czole namalowaną kotwicę z napisem "Pamiętamy". Gzie zaczynają się pieniądze , tam niema świętości i kończy się rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi