Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Wystarczy że opaskę mną na lewym ramieniu...[emoji6]Powinien mieć jeszcze na czole namalowaną kotwicę z napisem "Pamiętamy". Gzie zaczynają się pieniądze , tam niema świętości i kończy się rozsądek.Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Opaskę oczywiści zauważyłem , zauważyłem też na opasce napis AK."Pamiętamy " , żeby rozwiać wątpliwości , że może on tylko czyta niezrozumiały dla siebie tekst. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Masakra...Do tego jeszcze ten profil na yt....zbieg okoliczności? - nie sądzę. Daniel skąd, żeś to wziął? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Ktoś wrzucił na FB podniecając się jaki to wspaniały człowiek bo pamięta... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Ktoś wrzucił na FB podniecając się jaki to wspaniały człowiek bo pamięta... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka tu też masz wspaniałych ludzi - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Mogli zatrudnić Angelinę Jolie. Za dużo większe pieniądze. Pewnie lepiej potrafi lepiej czytać, ale czy byłaby bardziej przekonująca? Zapominacie do kogo kierowane te słowa, co chciano osiągnąć i to jest w tym wszystkim najważniejsze. Przeciętny mieszkaniec USA wie kim byli Pulawski i Koscuszko, bo tego uczą tam w szkołach. Na pytanie o powstanie w Warszawie usłyszycie, że Żydzi w getcie. Jeśli w ogóle coś wie na ten temat pytany. Że przy okazji coś tam przemycono? Jakaś Angelina w kiecce od któregoś z dyktatorów mody? Facet był kimś i zna go tam każdy, więc tam efekt będzie większy niż dotychczasowe działania naszej dyplomacji i środowisk polonijnych w USA. Ezehiel, myślę, że Tyson w największej potrzebie nie zejdzie do poziomu tego bydła. Tego na scenie i tego na widowni. Pozdrawiam wszystkich. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Janusz myślę, że to o czym piszesz było ...dziesiątym celem firmy z koszulki. Już nie będę przypominał reklamy konkurencyjnej firmy z przed roku do której ta w sposób oczywisty nawiązuje. Mi to wyjdzie na zdrowie bo energetyków zarówno jednej jak i drugiej marki nie tykam Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Sobie dziergam takiego kiziorka 5,5 w trochę innej odsłonie [emoji4] Tutaj po podkładzie. Myślę że jak dojdzie malowanie to będzie przyzwoicie. Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Lipca 2018 przez Qcyk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Nie licytujmy się Daniel. Ja nie znam się na znaczkach na koszulkach i widzę tylko jedną z bardzo rozpoznawalnych twarzy. Gdyby to była jakaś ekstra laska, pewnie bym nie słuchał co pitoli z wyświetlanego jej tekstu. Myślę, że trochę ludzi na świecie usłyszy coś, o czym nie wiedzieli i dla mnie to najważniejsze. Dajmy spokój. Przecież nie z tego powodu przeglądam Twój wątek, a wiele innych pomijam. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jasne masz rację [emoji4] Po urlopie wrzucę coś dla oka.PozdrawiamNie licytujmy się Daniel. Ja nie znam się na znaczkach na koszulkach i widzę tylko jedną z bardzo rozpoznawalnych twarzy. Gdyby to była jakaś ekstra laska, pewnie bym nie słuchał co pitoli z wyświetlanego jej tekstu. Myślę, że trochę ludzi na świecie usłyszy coś, o czym nie wiedzieli i dla mnie to najważniejsze. Dajmy spokój. Przecież nie z tego powodu przeglądam Twój wątek, a wiele innych pomijam. Pozdrawiam.Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jasne masz rację [emoji4] Po urlopie wrzucę coś dla oka.PozdrawiamWysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaNo i dla ducha, bo jak widzę co tu niektórzy z drewnem, pianką i silikonem wyprawiają, to serce rośnie. Pewnie nie jeden Japoniec poważnie się zastanawia, czy sobie sepuku nie zaliczyć. Fajnego urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 No i dla ducha, bo jak widzę co tu niektórzy z drewnem, pianką i silikonem wyprawiają, to serce rośnie. Pewnie nie jeden Japoniec poważnie się zastanawia, czy sobie sepuku nie zaliczyć. Fajnego urlopu.Dzięki Nie dalej jak wczoraj oglądałem filmy Japońców i podziwiam ich robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Żal mi dupę ściska że nie pomyślałem o travelu bo fajne rybony widuję codziennie przy skałkach...ehhh... żeby człowiek miał chociaż kawałek żyłki i jakiegoś świstera [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 A co to za miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Grecja więc można mahać bez zezwolenia [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Kiziorek w akcji 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wystarczy się do nich przekonać i można się bawić. Gratulacje [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Żal mi dupę ściska że nie pomyślałem o travelu bo fajne rybony widuję codziennie przy skałkach...ehhh... żeby człowiek miał chociaż kawałek żyłki i jakiegoś świstera [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaŚciemniasz, myślałeś ale żona nie pozwoliła Osprzęt dostaniesz w okolicy portu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Już obczaiłem wyprawę...niestety za późno [emoji58] no i całodniowa więc trochę lipa połówkę zostawiać ...Ściemniasz, myślałeś ale żona nie pozwoliła Osprzęt dostaniesz w okolicy portuWysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Kup linkę haki ciężarki i kalmary łów z rękiTylko rękawiczke jakąś mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 O dziwo najlepsze rezultaty z brzegu mają tu na chleb...Kup linkę haki ciężarki i kalmary łów z rękiTylko rękawiczke jakąś mniejWysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Cały basen morza śródziemnego ma takie wyniki. Duża duża to otwarte morze i big lub dropshotReszta to biggame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Powolutku do przodu... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ostatnie w tym roku ...chyba 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi