Skocz do zawartości

Woblery Qcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy że opaskę mną na lewym ramieniu...[emoji6]

Powinien mieć jeszcze na czole namalowaną kotwicę z napisem "Pamiętamy".facepalm.gif

Gzie zaczynają się pieniądze , tam niema świętości i kończy się rozsądek.omg.gif

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Mogli zatrudnić Angelinę Jolie. Za dużo większe pieniądze. Pewnie lepiej potrafi lepiej czytać, ale czy byłaby bardziej przekonująca? Zapominacie do kogo kierowane te słowa, co chciano osiągnąć i to jest w tym wszystkim najważniejsze. Przeciętny mieszkaniec USA wie kim byli Pulawski i Koscuszko, bo tego uczą tam w szkołach. Na pytanie o powstanie w Warszawie usłyszycie, że Żydzi w getcie. Jeśli w ogóle coś wie na ten temat pytany. Że przy okazji coś tam przemycono? Jakaś Angelina w kiecce od któregoś z dyktatorów mody? Facet był kimś i zna go tam każdy, więc tam efekt będzie większy niż dotychczasowe działania naszej dyplomacji i środowisk polonijnych w USA. Ezehiel, myślę, że Tyson w największej potrzebie nie zejdzie do poziomu tego bydła. Tego na scenie i tego na widowni. Pozdrawiam wszystkich.

• Like 3

Janusz myślę, że to o czym piszesz było ...dziesiątym celem firmy z koszulki. Już nie będę przypominał reklamy konkurencyjnej firmy z przed roku do której ta w sposób oczywisty nawiązuje. Mi to wyjdzie na zdrowie bo energetyków zarówno jednej jak i drugiej marki nie tykam :) 

Pozdrawiam

• Like 1

Nie licytujmy się Daniel. Ja nie znam się na znaczkach na koszulkach i widzę tylko jedną z bardzo rozpoznawalnych twarzy. Gdyby to była jakaś ekstra laska, pewnie bym nie słuchał co pitoli z wyświetlanego jej tekstu. Myślę, że trochę ludzi na świecie usłyszy coś, o czym nie wiedzieli i dla mnie to najważniejsze. Dajmy spokój. Przecież nie z tego powodu przeglądam Twój wątek, a wiele innych pomijam. Pozdrawiam.

• Like 2

Jasne masz rację [emoji4] Po urlopie wrzucę coś dla oka.

Pozdrawiam

Nie licytujmy się Daniel. Ja nie znam się na znaczkach na koszulkach i widzę tylko jedną z bardzo rozpoznawalnych twarzy. Gdyby to była jakaś ekstra laska, pewnie bym nie słuchał co pitoli z wyświetlanego jej tekstu. Myślę, że trochę ludzi na świecie usłyszy coś, o czym nie wiedzieli i dla mnie to najważniejsze. Dajmy spokój. Przecież nie z tego powodu przeglądam Twój wątek, a wiele innych pomijam. Pozdrawiam.

• Like 1

Jasne masz rację [emoji4] Po urlopie wrzucę coś dla oka.

Pozdrawiam

No i dla ducha, bo jak widzę co tu niektórzy z drewnem, pianką i silikonem wyprawiają, to serce rośnie. Pewnie nie jeden Japoniec poważnie się zastanawia, czy sobie sepuku nie zaliczyć. Fajnego urlopu.

No i dla ducha, bo jak widzę co tu niektórzy z drewnem, pianką i silikonem wyprawiają, to serce rośnie. Pewnie nie jeden Japoniec poważnie się zastanawia, czy sobie sepuku nie zaliczyć. Fajnego urlopu.

Dzięki :) Nie dalej jak wczoraj oglądałem filmy Japońców i podziwiam ich robotę :)

Żal mi dupę ściska że nie pomyślałem o travelu bo fajne rybony widuję codziennie przy skałkach...ehhh... żeby człowiek miał chociaż kawałek żyłki i jakiegoś świstera [emoji16]d5040bebd145c6ee4c0beb64a0350aca.jpg

Ściemniasz, myślałeś ale żona nie pozwoliła :D

Osprzęt dostaniesz w okolicy portu

• Like 1

Już obczaiłem wyprawę...niestety za późno [emoji58] no i całodniowa więc trochę lipa połówkę zostawiać ...

Ściemniasz, myślałeś ale żona nie pozwoliła :D

Osprzęt dostaniesz w okolicy portu

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...