Qcyk Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) "Rybów" w moim wątku jak na lekarstwo więc dorzucę coś... Edytowane 15 Września 2018 przez Qcyk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Próbowałem wysłać PW ... zwraca błąd.Proste pytanie. Danielu czy twoje boleniówki do nabycia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Hej. Już powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 I co mam napisać na temat "rybów"?Przesyłka dotarła w południe, stop.Pod wieczór w drugim rzucie odrzański Boleń 70+, stop. Ciekawe czy da się następnym razem skusić? Pięknie pracujący wobler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 I co mam napisać na temat "rybów"?Przesyłka dotarła w południe, stop.Pod wieczór w drugim rzucie odrzański Boleń 70+, stop. Ciekawe czy da się następnym razem skusić? Pięknie pracujący wobler Dzięki Irek za fotki Cieszy mnie podwójnie kiedy moje wypociny dają radość innym. Gratuluję i piona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 To by było na tyle jeżeli chodzi o łowienie powierzchniowe w tym sezonie... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Oj Daniel nie przekreślaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 U mnie już od 2 dni same chlapaki biorą z lustra [emoji4]Oj Daniel nie przekreślaj Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 To by było na tyle jeżeli chodzi o łowienie powierzchniowe w tym sezonie... Tak się zastanawiam...Dlaczego jeszcze nie mam takiego powierzchniowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Bo masz większą wersję 95 a ta z foto to 75. Tylko zazwyczaj jest bez pokryw skrzelowych. Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Danielu co to za agrafka przy wobku? Wygląda solidnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Agrafka od kolegi @Heshera vel Sukingada vel Piotra Prażmowskiego [emoji4] I lepszych, wygodniejszych nie spotkałem [emoji4] polecam Zygmunt Hajzer [emoji23][emoji6]Danielu co to za agrafka przy wobku? Wygląda solidnie.Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Danielu co to za agrafka przy wobku? Wygląda solidnie. Eureki nie ma, ale od siebie dodam, że Jaxon ma podobny "konstrukcyjnie" model AJ-AG109C ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Widziałem i do tych mam dużo większe zaufanie [emoji4] są super. Eureki nie ma, ale od siebie dodam, że Jaxon ma podobny "konstrukcyjnie" model AJ-AG109C ... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Te agrafki sukingada są extra. Bardzo polecam. A najlepiej z woblerem qucyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Żeby nie było też polecam i innych już chyba nie będę używał [emoji4] Ale wiadomo są czasem ryby i sytuacje w których żadna nie wytrzyma. Musiała pójść szatańska dźwignia [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ja używam ich przy muchach szczupakowych, zmiana muchy jest mega wygodna. Muszę zamówić mniejszy rozmiar pod woblery, nie chce mi się już wiązać perfection loop za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ja używam Dragona spinn lock wykonanego z najlepszej szwedzkiej stali (z tej samej stali produkują samochody volvo ) i tak samo pękają na kolanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Licząc na sprzyjające wiatry mam nadzieję na powrót Unifisha wiosną w 3 odsłonach Trzymajcie kciuki Testy trwają... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Tak wyglądał wcześniej... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Okrągła rocznica . A jutro nad wodę [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzięki Adam. Trudno było sobie odmówić bieg dzisiaj [emoji4] A ryby może do jutra się nie potopią [emoji23]Super Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Po lakierze będzie fajnie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi