Qcyk Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Qcyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nurasy...ogórasy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Danielu, serdeczne dzięki za przesyłkę, śliczne te Twoje cukiereczki. Miłośnicy białych drapieżników będą zachwyceni jak dostaną nagrodę za najlepszy opis miesiąca. Miło, że tak uznani Twórcy, jak Ty, chcą dzielić się z uczestnikami naszej małej społeczności swoimi arcydziełami, jeszcze raz dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Bartek cała przyjemność po mojej stronie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Koniec powoli widać... Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Qcyk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Maj coraz bliżej Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Śliczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Śliczności55mm będzie też wersja ze sterem [emoji4] Dzięki Marcin. W sumie to wobler łowi już od początku poprzedniego sezonu tylko nie u mnie bo w pudełku pustki. I sporo gatunków go chapie z sumami takimi do 1m włącznie [emoji6] więc i w moim pudełku będą [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Jakby jaki bezdomny się znalazł to bym z chęcią przygarnął???? Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Tom Rob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Przymulone holo manolo... Edytowane 24 Lutego 2019 przez Qcyk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jeszcze chwila i podłubię coś dla siebie w końcu [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Całą zimę to zajęło... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jaka wielkosci waga?Cacuśne takie cukierkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Na żywo są trochę bardziej "neutralne" 45mm waga z kotwicami ok 5g wersja DR i jakieś 5,5g wersja classic/tonące.Jaka wielkosci waga?Cacuśne takie cukierkowe. Edytowane 12 Marca 2019 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Idealne wykonanie, ja tak chyba nie umiem, zawsze mi sie gdzieś alu ryśnie albo odgniecie, jeden na pięć wychodzi bez skazy.Gratuluje samokontroli : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Pierwszy z tegorocznej trylogii zaliczony... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Esz Ty Diable, zapocisz się jak tak będziesz latał po tej Warszawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Elo Elo 3..2...0 [emoji1787][emoji28][emoji6] w pracowni powoli.... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 ... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Daniel, poziom jak zawsze top, 100% tego co rozumiem pod pojęciem dobre HM. Oczy w sterowce są świetne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Daniel, poziom jak zawsze top, 100% tego co rozumiem pod pojęciem dobre HM. Oczy w sterowce są świetne...Dzięki Kuba za miłe słowa ale w oku żadna moja zasługa [emoji6]Pozdrawiam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Wszystko mi się podoba, łącznie z "Twoim" wyborem oczu w sterowcu...teraz faktycznie jest jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 W sumie to miałem jechać nad wodę... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zdjęcie z warsztatem w tle, starym drewnianym blatem ma wyjątkowy klimat. Widać w tym Twoim tworzeniu przynęt, poza wprawioną ręką prawdziwą pasję ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi