Qcyk Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zdjęcie z warsztatem w tle, starym drewnianym blatem ma wyjątkowy klimat. Widać w tym Twoim tworzeniu przynęt, poza wprawioną ręką prawdziwą pasję !Dzięki Piotrek [emoji4] Marzę o takim warsztacie bo ten ze zdjęcia należy do teścia i mam przyjemność w nim dłubać raz na 3 tygodnie będąc na lubelszczyźnie. Wiosną i latem otwieram wielkie drewniane drzwi siadam na żadnym tam krześle obrotowym a na zwykłym pieńku i odpływam [emoji6] Faktycznie blat może mieć pod 50-ke. Przy okazji Twoje wyroby to jak dla mnie nieosiągalny poziom więc bardzo mi miło.Pozdrawiam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Wszystko o czym piszesz można odczytać z Twoich zdjęć . Ja ostatnio większość woblerów dłubię w kuchni, ot uroki mieszkania w bloku , ale jeszcze trochę i będzie "drewutnia" ze wszystkimi atrybutami, która mam nadzieję usprawni zabawę w hm. Co do poziomu dzięki Daniel za miłe słowa ale bez zbędnego cukru, wykonujesz piękne woby które zawsze miło się ogląda, a że łowne to nic nowego , najlepszego ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Pewnie za wieloma wyrobami tu na forum kryją sie jakieś tajemnice. Budowniczy przynęt kombinują jak mogą aby powstały ich świetne i niepowtarzalne przynęty. Ja np. zrzucam kabel z prądem z 2 piętra aby zasilić swój warsztat w szopie. A wykonanie przynęt moich przedmowców dla mnie klasa sama w sobie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Wszystko o czym piszesz można odczytać z Twoich zdjęć . Ja ostatnio większość woblerów dłubię w kuchni, ot uroki mieszkania w bloku , ale jeszcze trochę i będzie "drewutnia" ze wszystkimi atrybutami, która mam nadzieję usprawni zabawę w hm. Co do poziomu dzięki Daniel za miłe słowa ale bez zbędnego cukru, wykonujesz piękne woby które zawsze miło się ogląda, a że łowne to nic nowego , najlepszego !Wiem co to znaczy na codzień też pracuję trochę w kuchni i trochę w salonie. Żona jest bardzo zadowolona [emoji1787][emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Tak na szybko jeszcze żeby nie zaśmiecać Ci wątku tymi rozważaniami . Nie oszukujmy się, wielu z nas budujących przynęty adaptuje sobie jakiś skrawek z przestrzeni "codziennej" i zaskakujące jest, jakie cuda niektórzy potrafią wyczarować w takich warunkach pomimo wielu niedogodności. Co nie zmienia faktu, że o pracowni z prawdziwego zdarzenia,gdzie wszystko jest pod ręką a pewnych czynności nie wykonujemy na tzw. "kolanie" marzy większość z nas ... .Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Piotrek absolutnie nie zaśmiecasz [emoji4]Tych co robią na kolanie jest sporo. Najważniejsze że mimo warunków nam się chce [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Mam zasadę, że nie wstawiam zdjęć, które dostaję na priv. Dlatego mój wątek wygląda jak wygląda [emoji6]Ale tym razem za pozwoleniem autora wstawiam. Bo to pierwszy bałtycki o którym wiem [emoji4]PozdrawiamDaniel Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Fajnie wyszło to malowanie...szkoda że nie widać. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Widać, widać Jeden z moich ulubionych odcieni na jazie i klenie, chyba na każdej wodzie ... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Kolejne migawki z mojej ulubionej "pracowni" [emoji7] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tak na szybko jeszcze żeby nie zaśmiecać Ci wątku tymi rozważaniami . Nie oszukujmy się, wielu z nas budujących przynęty adaptuje sobie jakiś skrawek z przestrzeni "codziennej" i zaskakujące jest, jakie cuda niektórzy potrafią wyczarować w takich warunkach pomimo wielu niedogodności. Co nie zmienia faktu, że o pracowni z prawdziwego zdarzenia,gdzie wszystko jest pod ręką a pewnych czynności nie wykonujemy na tzw. "kolanie" marzy większość z nas ... .Pozdrawiam Cała zabawa polega aby króliczka gonić. Przeszedłem wszystkie etapy.Produkcja (zawodowa) odbywała się w kuchni, w kotłowni , w garażu... Teraz mam pracownię, ale - przydało by się drugie pomieszczenie... , przydało by się oddzielne pomieszczenie na malarnię i lakiernię... Końca nie widać co by się jeszcze przydało... A ostatnio dopadła mnie jak jeden z Kolegów powiedział - cygańska choroba hahahaCałkiem nowa seria wobków zrobiona w prototypie leży i czeka...Ciekawe czy się doczeka. Pozdrawiam:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Pamiętajcie [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Lipca 2019 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Pierwszy etap zakończony. A we czwartek widzimy się w centrum [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Ostatnio 2 takie wyharatałem z między kamieni jeden prawidłowo zacięty w obrębie głowy... drugi już dłużej powalczył bo za ogon [emoji6] muszę sobie w takie barwy wobki pomalować [emoji4] [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Lipca 2019 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Dzisiaj w godzinach przedpołudniowych do weekendowej pracowni wpadł gość od kontroli jakości... Po wprowadzonych poprawkach kontrola przebiegła pomyślnie [emoji4] W ramach podziękowań Pan z CIBJWW (Centralny Instytut Badania Jakości Wyrobów Wobleropodobnych) został przeczochrany [emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Mój weekend w skrócie... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 @Qcyk - masz pełną skrzynkę, chciałem ci priv wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 @Qcyk - masz pełną skrzynkę, chciałem ci priv wysłać Wysłałem priv [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Za dużo jest projektów, które kiedyś zacząłem i nie skończyłem... Postanowienie noworoczne jest takie żeby to zmienić. "Koks" 10,5 cm finalnie 20-21g. Jak na wagi moich woblerów to taka boleniowa waga ciężka [emoji1787][emoji6]Pozdrawiam Qcyk Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Lutego 2020 przez Qcyk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Hej obiecałem tacie, że pomogę mu nadrobić zaległości w tych takich drewnianych rybkach bo zdaje się że ma niezłe tyły w tym temacie ostatnio [emoji4]Pozdrawiam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Marca 2020 przez Qcyk 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Graty byku.Zdrowia dla młodego. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz to odsypiaj a o wobkach to zapomnij.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Pomyślałem Daniel, że odświeżę Ci wątek, bo mój pierwszy sensowny jazik w tym sezonie został złowiony przy Twoim "współudziale" - Nurek zadziałał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Pomyślałem Daniel, że odświeżę Ci wątek, bo mój pierwszy sensowny jazik w tym sezonie został złowiony przy Twoim "współudziale" - Nurek zadziałał Jaz.jpegDzięki Paweł [emoji4] To prawda w wątku ostatnio mało wędkarsko... Żadna to moja zasługa zawsze powtarzam, że dobra przynęta w połączeniu ze słabym operatorem ryby nie da. Więc gratuluję umiejętności. Chociaż coś w tym jest, że jazie upodobały sobie tą przynętę w szczególności w wersji classic i z czerwoną dupką.PozdrawiamDaniel Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Chociaż coś w tym jest, że jazie upodobały sobie tą przynętę w szczególności w wersji classic i z czerwoną dupką.Daniel, wszystko się zgadza - na zdjęciu wprawdzie nie widać, ale ten Nurek ma cały brzuszek czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi