malcz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Daniel, wystrugałeś Mikiemu grzechotkę w kształcie Kiziora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Daniel, wystrugałeś Mikiemu grzechotkę w kształcie Kiziora ?? Pracuję nad tym tylko muszę jakiś duży kawałek drewna ogarnąć [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udało się zwodować koksa... wszystko idzie bardzo wolno... Z pracy i lotności jestem na tyle zadowolony, że następne wodowanie gdy uda mi się powtórzyć wszystko w kolejnych egzemplarzach...Strach o zerwanie nie pozwala ponownie zapiąć go na agrafkę [emoji6]Pozdrawiam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Bajty o zachodzie słońca [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Pierwsze zdjęcie aż pachnie drewnem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Zaadoptowałem starą beczkę na letni stół do strugania [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Dobry pomysł.No i pewnie przyjemniej się struga na czymś takim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Bajty o zachodzie słońca [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaHej,masz jakis sposob zeby naostrzyc taki noz?.Posiadam podobny i mam z tym problem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Jeszcze go nie ostrzyłem. Ale pozostałe noże ostrzę na kamieniu o 2 gramaturach... Po południu zrobię foto to wrzucę. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Dobry pomysł.No i pewnie przyjemniej się struga na czymś takim Gdyby była pełna byłoby przyjemniej [emoji1787] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 1.08.1944 Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Kolejny projekt, którego długo nie skończę "Pidżint" [emoji1787] Kiedyś przyjdzie taki dzień i wszystkie te zapomniane doprowadzę do końca [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 ????Ja mam całe pudło takich zaczętych, niektóre już leżą kilka lat. Czasami coś wygrzebię, dokończę, zwykle powstanie z tego jedna sztuka i na tym się kończy ????.Jakoś ciężko wraca się do takich niedokończonych rzeczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Eee to ja całego pudła nie mam... Raptem z 30 modeli [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udało się zwodować koksa... wszystko idzie bardzo wolno... Z pracy i lotności jestem na tyle zadowolony, że następne wodowanie gdy uda mi się powtórzyć wszystko w kolejnych egzemplarzach...Strach o zerwanie nie pozwala ponownie zapiąć go na agrafkę [emoji6]Pozdrawiam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalkanie masz może 1-2 sztuki w nad stanie z tego modelu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Niestety w tym roku ciężko o stan co dopiero nad stan [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Powolutku i do przodu... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Oj widzę dużo pracy ale efekty miód malina muszę kiedyś spróbować lamanca ogarnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Zupa z Nurków i troszkę oklejonych Kiziorków 55mm Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Parami... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Powoli udaje się coś nowego... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert0304 Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Ile ważą pokazane wyżej łamańce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Ile ważą pokazane wyżej łamańce?Ważyły ok 4g.PozdrawiamDaniel Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Niczym RH ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Masz rację to 100% reprodukcja RH 85. Pozdrawiam Daniel Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Lutego 2021 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi