Maciej W. Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 To by się zgadzało, bo z mojego brzegu zabrało piach. Chyba razem z rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 To by się zgadzało, bo z mojego brzegu zabrało piach. Chyba razem z rybami.Jeśli czas pozwoli to można sprawdzić obie strony Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Cześć Tak, z pianą i folią mogą być problemy. Zrobiłem kiedyś kilka pstrągowych. Wyciagam po jakimś czasie z pudełka, a woblery spuchnięte. Widocznie piana jeszcze gazowała.Zrobiłem dziurki szpilką, ścisnąłem i działają nadal. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Cześć Tak, z pianą i folią mogą być problemy. Zrobiłem kiedyś kilka pstrągowych. Wyciagam po jakimś czasie z pudełka, a woblery spuchnięte. Widocznie piana jeszcze gazowała.Zrobiłem dziurki szpilką, ścisnąłem i działają nadal. PozdrawiamSławekPrawda też miewałem takie przypadki ale nagle ustały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Ciekawy temat. Ja miałem ten problem kiedy na korpusy z żywicy kładłem Alu i na to jedna lub dwie warstwy envirotexu. Zawsze pod folia powstawały bąble powietrza. Po przejściu na lakier problem znikł. Nie mam pewności ale chyba wina leży po stronie kiepskiej jakości samej zywicy która od lat uważana była za jedna z lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Mój przypadek dotyczył wyłącznie drewna, więc szukać trzeba pewnie innej przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Robali powychodzili ???? Edytowane 13 Maja 2022 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) . Edytowane 13 Maja 2022 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 (edytowane) Nurek 28mm i micro nurek. Edytowane 18 Maja 2022 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 ... ostatnio klonki na Narwii wykazywały zainteresowanie Nurkiem... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Micro nurek ...ile centów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Micro nurek ...ile centów Ok 19mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Już chcę je przetestować ???? Edytowane 14 Czerwca 2022 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Już chcę je przetestować Mogę Ci pomóc w testowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Mogę Ci pomóc w testowaniu Co ty mam tylko 3 Edytowane 14 Czerwca 2022 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 ... to 3 do potęgi trzeciej i będziemy nie tylko My, mieli, co potestować. Postaraj się Danielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Największy "Mały Kazio" w 2 wersjach wagowych 25 i 33g.Długość 10cm.Lotny, stabilny,bardzo szybko startujący nie stawiający potwornego oporu wobler. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Klenik ok 9cm i 18g. Powstał 6 lat temu i ten czas przeleżał w szafie. W tym roku podczas porządków postanowiłem tchnąć w niego życie. I chyba będzie to mój ulubiony wobler powierzchniowy. Praca mnie zauroczyła mimo że przy rzucaniu tym woblerem najmniejszy błąd kończy się obracaniem w powietrzu, które nieco skraca osiągany dystans. To gdy już człowiek opanuje technikę rzutu leci do sąsiada. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 (edytowane) ... Edytowane 18 Października 2022 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Klenik ok 9cm i 18g. Powstał 6 lat temu i ten czas przeleżał w szafie. W tym roku podczas porządków postanowiłem tchnąć w niego życie. I chyba będzie to mój ulubiony wobler powierzchniowy. Praca mnie zauroczyła mimo że przy rzucaniu tym woblerem najmniejszy błąd kończy się obracaniem w powietrzu, które nieco skraca osiągany dystans. To gdy już człowiek opanuje technikę rzutu leci do sąsiada. IMG_20221011_190259.jpgPięknie chodzą jak to nie tajemnica to jak wstawiasz obciążenie i ile gram aby pięknie tak dupką machał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) Do każdego korpusu inaczej dostosowuje się obciążenie. Tak samo jak do każdego materiału inaczej. Za dużo jest zależnych aby dobrze odpowiedzieć na to pytanie. Tu niestety bez prób i wyciągania wniosków nie da rady ???? Edytowane 28 Marca 2023 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Napisz priv to coś podpowiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Flipper do własnego pudełka... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Można odhaczyć ten model i zabrać się za odgrzanie kolejnego kotleta ???? PozdrawiamDaniel 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Kolorystyczna Klasyka Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Qcyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi