Qcyk Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) I micro nurki w moim ulubionym malowaniu jednak najbardziej pracochłonnym czarny grzbiet na Alu i oliwka na alu Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Qcyk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Unifish 45mm... Wszystko to zeżre. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 I kleniki 75mm/ok 11-12g ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Dzisiaj pracowity dzień z przynętami nad wodą. Podzielę się wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Daj znać jak marker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Daj znać jak marker.Nie było czasu podjechać. Skoczyłem tylko przetestować nowe wobki i musiałem wracać bo w domu szpital. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Nazwa robocza "Nocnik" 11cm, pływający. Sporo to zajęło i pochłonęło kilka korpusów. Ale myślę że teraz pracuje jak trzeba. Ale to ryby zweryfikują. Film z pracą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Kolejny "Hrabia" sterowy i bezsterowy. Oba pływające. Długość 30mm. Praca sterowej wersji poniżej. Bez sterowa to wiadomo... trzeba animować.Przy dzisiejszych testach sterowej wersji na Wiśle były pierwsze kontakty. Ale kotwy do testowania mam z uciętymi grotami więc nic nie wylądowało na brzegu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Ajajaj szkoda że tylko 1 dla mnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Znalazłem w Warszawie metę, gdzie idzie nagrać pracę woblera. Info priv info priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 (edytowane) Jako, że wobler o dumnej i ekscytująco brzmiącej nazwie Nocnik 11 fajnie gada to nie mogło zabraknąć długości 9cm.Wyszła bardzo drobna ale to dobrze bo będzie bardzo uniwersalna. To co prawda dopiero wersje testowe ale jestem dobrej myśli. Edytowane 18 Lipca 2023 przez Qcyk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Szykuj one million woblerów Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Szykuj one million woblerów Picsart_23-12-20_01-20-41-904.jpgJesteś moim bohaterem ???? przekozak. ???????????? Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 (edytowane) Panie i Panowie jeśli ktoś ma ochotę wpaść i pogadać to zapraszam serdecznie jutro na stanowisko 62. Poznacie je bez problemu bo wśród tylu profesjonalistów wygląda biednie ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi High five! Edytowane 12 Stycznia 2024 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Nie wyglądało biednie Miło było zobaczyć i prawicę uścisnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Mnie tez było miło spotkać się, wymienić kilka spostrzeżeń i przygarnąć coś na sezon boleniowy 2024 ???? Czekam Daniel na brzanówkę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 (edytowane) Miło, że wpadliście Paweł będzie tylko trzeba czasu chcę abyś się nie denerwował nad wodą a spokojnie łowił bez ciągłego ustawiania ???? Edytowane 16 Stycznia 2024 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) 35mm Edytowane 25 Marca 2024 przez Qcyk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Chyba się spotkamy Daniel na jakaś transakcje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) Paweł jeszcze czas. Te są moje na razie bo po lakierze nie jestem w stanie się z nimi rozstać ????ale spokojnie dla Ciebie też będą ???? Edytowane 25 Marca 2024 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Kiziory 95. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Ostatnio Rudiego namawiałem, żeby Ci złożyć wizytę kurtuazyjną w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Kulam coś nowego 60mm. Dogrywanie pracy na finiszu. PozdrawiamDaniel Edytowane 14 Lutego przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Hej. Postanowiłem wrzucać tu postępy mojej nowej zajawki. Krok pierwszy rzut boczny w papierze i wycinka w drewnie. Cięcie w desce 24mm to już sporo roboty i sprzęt trzeba mieć odpowiedni. Na szczę ście od czego ma się kolegów. Tutaj akurat wspomógł Tomasz Janeczek. Ma skubany wprawę przy wyżynarce ???????? PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi