Skocz do zawartości

Woblery Qcyk

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Kolejny "Hrabia" sterowy i bezsterowy. Oba pływające. Długość 30mm. Praca sterowej wersji poniżej. Bez sterowa to wiadomo... trzeba animować.

Przy dzisiejszych testach sterowej wersji na Wiśle były pierwsze kontakty. Ale kotwy do testowania mam z uciętymi grotami więc nic nie wylądowało na brzegu.

post-54784-0-99630500-1687641894_thumb.jpg

post-54784-0-60847500-1687641940_thumb.jpg

• Like 4

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jako, że wobler o dumnej i ekscytująco brzmiącej nazwie Nocnik 11 fajnie gada to nie mogło zabraknąć długości 9cm.Wyszła bardzo drobna ale to dobrze bo będzie bardzo uniwersalna. To co prawda dopiero wersje testowe ale jestem dobrej myśli.

post-54784-0-27654100-1689707434_thumb.jpg

Edytowane przez Qcyk
  • Like 11

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

Panie i Panowie jeśli ktoś ma ochotę wpaść i pogadać to zapraszam serdecznie jutro na stanowisko 62. Poznacie je bez problemu bo wśród tylu profesjonalistów wygląda biednie ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi High five!

Edytowane przez Qcyk
  • Like 3

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Hej. Postanowiłem wrzucać tu postępy mojej nowej zajawki. Krok pierwszy rzut boczny w papierze i wycinka w drewnie. Cięcie w desce 24mm to już sporo roboty i sprzęt trzeba mieć odpowiedni. Na szczę ście od czego ma się kolegów. Tutaj akurat wspomógł Tomasz Janeczek. Ma skubany wprawę przy wyżynarce ????????

post-54784-0-34697800-1740304716_thumb.jpg

post-54784-0-05132000-1740304752_thumb.jpg

Pozdrawiam

Daniel

• Like 2