Skocz do zawartości

Woblery Qcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie się suszą. Kurde wkręciłem się w pieski jak nogawka w łańcuch ;-) chyba hodowlę założę... Taki szczypior wejdzie do rodziny. Niebawem film z pracą...

d4c6de5d1c733c50918b60d69cf7311e.jpg

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Edytowane przez Qcyk
  • Like 9

Zapomniałbym poniżej film z pracą woblera na ryby z zębami. Sporo się nasiedziałem przy nim więc mam nadzieję, że się spodoba. Korpus jeszcze wymaga pewnych zmian więc póki co tylko film z pracą... Widać ile widać...co poradzić.

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Dzięki. Mam nadzieję, że rybom też się spodoba :)

Ruszyłem też temat piany na razie staram się jakoś okiełznać ten żywioł :D Ale tak na szybko wodując dzisiaj kilka korpusów Nurków (z niewielkimi nie dolewkami oczywiście) zauważyłem przepaść jaka dzieli woblery z piany i woblery z żywicy. Nurki w wersji piankowej są ożywione jak cygan w składzie złomu. Chyba będą kosić na wiosnę ;) Dobra koniec pitu pitu..żona na imprezie firmowej to trzeba wykorzystać i  iść pomalować troszku :D

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Moja lepsza połowa wczoraj dorwała kilogram makaronu, mój aerograf, brokaty i pędzle i powstała choinka ;)

Więc w razie czego już teraz życzę wszystkim odwiedzającym wątek i tym nie odwiedzającym z resztą też wesołych, rodzinnych, radosnych i pięknych Świąt Bożego Narodzenia. Żeby wszystkie Wasze wędkarskie i życiowe plany spełniły się w nowym 2017 roku.

6940685_IMG_0335.jpg

Pozdrawiam

Daniel

• Like 14

Daniel to po świętach będziesz miał smaczną pomidorową z choinką :D

Żona zrobiła z makaronu to Ty zrób dla siebie taką tylko nie z żubrów :P

319a9e3eb5ff.jpg

Wesołych Świąt :)

Wyrzucam szkło po wypiciu ;) Ale jakby się tak człowiek przyłożył to od 26 do 31 da radę uzbierać ;) :D

• Like 2