zetika16 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ale już niestety nie mam. Kupili ode mnie koledzy spod Krakowa. Znani na tamtym forum... zrobili fiata projekt RWD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Moja za to jest niegrzeczna i dużo pije...jakieś uzależnienie czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja leje od zawsze 98 chociaż wystarczy 95, ale: silnik pracuje bardziej aksamitnie, czuje roznicę w jezdzie, a i tak spali tego paliwa mniej niż 95. Różnice groszowe tak na prawdę a komfort jazdy, zdecydowanie lepszy. Drażni mnie teraz ten rynek motoryzacyjny, badziew na badziewiu. Diesle które do 100 tyś śmigają świetnie później stoją w warsztatach, pompy, turba, wtryski, dpf-y i setki innych pierdolników które psują się na potęge. A i benzyny robią już też średnio udane, a niby proste silniki w których jedynym minusem powinno być spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 a czy vw bora w combi od rocznika 98 ma tak jak passat zawieszenie wielowahaczowe czy zwykle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Stawiam na takie jak w golfie. DObre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 a czy vw bora w combi od rocznika 98 ma tak jak passat zawieszenie wielowahaczowe czy zwykle ?Zwykłe,metalowe wahacze.Dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi