sloniu Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Dzisiaj wyskoczyliśmy na rybki z moim narybkiem. Jasiu już od kilku tygodni ćwiczył zestaw castingowy - głównie na schodach albo na łóżku Dzisiaj nadeszła chwila prawdy. Pod fachowym okiem Jerzego mały junior zarzucił i wyciągnął Cierpliwości starczyło mu na 20 minut, w trakcie których Jerzy i Junior wspólnymi siłami złowili kilka kg ryb - głównie snapperów i makrelek. Tata odczepiał...Potem do wędki dorwał się Nauczyciel z efektami nieco odbiegającymi od osiągnięć nowego maniaka castingu Wygląda na to że Jasiek się wciągnął P.S.Ach ta dzisiejsza młodzież.... Ja zaczynałem od łowienia kiełbi na bambusa i ruski kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Super klimat.Fajny post!!Tak jak drażnią mnie gwiazdki to jest 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Zrobiliście Mu piękny prezent na Mikołaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 ale super! wyglada jak komplet okoni na choince ... tylko kolory cos sniado-koperkowe maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Dzisiejszy krótki wypad dał wiecej ryb niż nasze 2 ostanie profesionalne kilkudniowe wyprawy na otwarty ocean. Next time Jasiek będzie łowił a my posiedzimy na plaży i sączac zimnego Calsberga pogadamy sobie o module sprzężystości w najnowszych blankach JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Supertata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Gratuluję Norbert syna rozwijającego zainteresowania, a Jasiowi rybek. Mój Bartek też posprzątał kiedyś (na wakacjach) na łódce. Zwróćcie uwagę na sprzęt jakim łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Pod bacznym okiem taty tylko patrzec jak wyrosnie mlody mistrz kastingu .Gratki dla malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 O kurcze! to dobry przykład na kontrast klimatyczny pod każdym względem - w sensie dosłownym (u nas szarówka i pada) oraz w sensie wędkarskim ....35(?) dni do pstrągów czyli czas oczekiwania i dreptania w miejscu. Młodzież nieźle łowi W sumie to na jeden raz tyle ryb nie złowiłem nigdy w życiu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Remek napisał: W sumie to na jeden raz tyle ryb nie złowiłem nigdy w życiu. Zapraszam do Norwegii, na śledzie lub makrele! A tak w szczególe, to klimat Koledzy zrobili za....sty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witek ma mnie przekonać Ale wszedłem tutaj jeszcze raz 5 gwiazdek ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi