Bartas93 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam, w miarę rozwoju mojej pasji wędkarskiej chciałbym się zabrać za samodzielne budowanie przynęt; jednakże w internecie nie znalazłem żadnego materiału dla początkujących który by udzielił mi wskazówek. Tutaj pytanie w jaki sprzęt musiałbym się zaopatrzyć, jakie materiały kupić ? Na początek chciałbym poddać przeróbką błystki które już posiadam, chociażbym przemalować je na inny kolor.. Jakich technik malowanie używacie ? Czym zabezpieczacie błystki przed rdzą i zdarciem powierzchni. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 na początek możesz zaczać od artykułu Igora: http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/sprzet/nie-wahaj-sie-wahac-czyli-moja-przygoda-z-robi-r234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To dobry kierunek Jak będziesz miał pytania pisz na Priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi