Tomek_N Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam, czy ktos ma jakies informacje na temat tego kijka, mianowicie Megabass Living Legend?Czy beda te wedki w sprzedazy?? Wyglada ciekawie, no i baaardzo drogo PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 ale pewnie taka poduszeczka jest w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Tomek bardzo ladny ten kijaszek .Znalazlem troche na wloskim forum -prototipi di canne fanno paura! http://bassclan.forumcommunity.net/?t=5432769&st=0#lastp osti kilka ciekawych linkow http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fzbetter .naturum.ne.jp%2F&langpair=ja%7Cen&hl=en&ie=UTF- 8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_toolsmoze sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 oczywiscie jeśli chodzi o estetykę to już jest dzieło sztuki jak miecz samurajski - niewątpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Tomku,Na zamówienie w MB w 2009r będziesz mógł się zaopatrzyć w taką wędkę. Ona była już do zamówienia w tym roku...ale nie wiem jak było z realizacją. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Remek, znasz cenę tego czegoś?Jest super dopracowana - tak wygląda na fotkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Niestety. Interesowałem się tą wędką w zeszłym roku ale ... wtedy ceny mi nie podano - jedynie zamiary jej wprowadzenia na rynek. PozdrawiamRemek P.S.Achhhhh ta poduszeczka Co tam wędka - umościć na takiej głowę po pstrągach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Remku, skoro sie interesowales, to wiesz moze jakie maja byc modele? Z opisu z jednej fotki mozna wyczyctac rozne akcje kijow roznych serji, ale nigdzie nie moglem znalesc informacji na temat cw itd. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Tomku, Ja już opisywałem te kijki na forum w zeszłym roku Chyba podawałem ich specyfikację w wątku o Megabassach. Sprawdź proszę bo danych pod ręką nie mam. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 O to ja przepraszam w takim badz razie ze nie skorzystalem z funkcji szukaj i otworzylem nowy watek. Zaraz sprawdze. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Przeszukalem wszystkie tematy ktore wsykoczyly w funkcji szukaj pod nazwa Megabass, jednak nic na temat tego kija nie znalazlem. Poddaje sie. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam, Tutaj mozna obejrzec filmik: http://www.fishing-v.jp/movie/?mv=sgea_0811_8505090_01 O ceny i dostepnosc najlepiej zapytac sie chyba Ogawy@Plat badz Megabass USA. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 CzescNa taka wedke tez znalazl bym miejsce na stojaku. Jak na razie kilka tygodni temu dostalem Meigeki F1 63Xp Dti. Tez ciekawa leszczyna. Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Seria Megaśków o której mowa w tym wątku jest niedostępna. Były to modele na zamówienie, czyli na zapisy. Pula zamówień została niestety już zamknięta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Szkoda, i tak bym nie posiadal tyle pieniazkow pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Wlasnie dostalem informacje ze dwie wedki Living Legend sa na drodze do Niemiec. Jestem bardzo ciekawy http://www.megabass.co.jp/ARMS/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi