Arbuzowski Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam ostatnio mialem okazje pokrecic tym kreciolkiem w sklepie.Sprawil na mnie solidne wrazenie dobrze spasowany nic nie stuka wedlug mnie dobra maszynka sadzac po kreceniu zadnych luzow fabrycznych. Moze ktos z was go uzywa myslalem zeby kupic cos do Okonia klenia na wobki blaszki itp. Cena okolice 110-140 zł Prosze o opiniee uzytkownikow i tych osob ktore go mialy w rekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W tej cenie lepiej kupić Spro Passiona, na pewno będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Spro Passion to sprawdzona konstrukcja, sporo osób chwali. Ja od zeszłego roku używam modelu 720 a mój brat 730. Jak na razie problemów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Albo Ryobi Ecusima.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ostatnio smarowałem takie cudo. Identyczne jak shimano typu catana, exage. Po 3 latach zrobiły sie spore luzy na korbce, wyrobił się plastik. Po usztywnieniu tego miejsca pracuje przyzwoicie. Gorzej układa żyłkę niż ww shimano. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi