admin Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 czy ktos jeszcze czyta wogole dzial baitcasting Jurku jeśli nowości nie są nowościami, poza tym miłośnicy są coraz bardziej świadomi kwestie sprzęciarskie schodzą na dalszy plan. Trzeba pisać o rybach i o tym jak za pomocą castingu łowić - o wiele cenniejsze i ciekawsze. Mam nadzieję, że ruszy się w pełni sezonu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 eee Remas !! ja jestem maniakiem, wiec mnie wszytsko interesuje. zreszta uwazam akurat nowego chronarcha za mlynek ktory od kilku lat nie mial swojego odpowiednika. Rzutowo jak klasa top ( przynajmniej sadzac po parametrach szpuli) do tego salt water resistance i z porzadna mosiezna przekladnia jak w Curado ... jak bedzie wersja 5:0 na lewa reke to kupie, bo takiego mynka akurat mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 jurek nie mow tylko ze twoje curado juz nie chce soli i piasku mielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 mojemu curado nic nie dolega! Ale cos mniejszego co sprawniej rzuca mniejsze woblery bardzo by sie przydalo, zwlaszcza ze ostatnio lowimy sporo hamurow ktore raczej gustuja w mniejszych jigach i wobach typu butcher czy hornet. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Mlynek znajomy, ale spulka jakasz dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Shimano ENGETSUZ opisu wynika, że zastosowanie tylko do Jigowanie morskiego np. Salty rubber jig czy coś ale taki sam opis był przy szpulce Yumeya do Metanium Mg a jednak normalnie go użytkowali sądzę, że jego też będzie można przyjąć do takich celów ( po jakiś ulepszeniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ( po jakiś ulepszeniach ) Po jakich to niby? Bez wchodzenia w szczegóły to tak jakby Subaraka STI przerabiać na terenówkę. Najpierw trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie po co napisali, że to do jigowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 po obejrzeniu tego materiału to można tylko rozchorować się a potem jechać do Yokohamy , polecam :http://www.tackletour.com/reviewjts2009.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie no ... na Torwarze było lepiej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nowy ABU Morrum ZX 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Czytałem,czytałem komentarze jak to to na Torwarze było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Janusz, No wiesz co, przy niedzieli .... nie spodziewałem się tego ciosu ; a tych Japończyków .... to ja w ogóle ... nie lubię <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 I widzisz Janusz ... to pierwszy multik na 2009, który już mi się podoba. Mam jakąś słabość do ABU a taki młynek pobudza wyobraźnię. Na stronach Shimano znalazłem filmik promocyjny o nowościach - zawsze można popatrzeć na nowości http://tv.shimano.co.jp/movie/original/promotion2009_bass/ PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A tu kilka zdjęć:http://www.japantackle.com/TackleShow/TackleShow2009.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 No to widzę Remku, że mamy podobne słabości do ABU. A co to oznacza, to chyba już wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Janusz, po prostu wiemy co dobre morrum 1601 już go widzę w swoim skromnym zbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Większość oferty PureFishing na 2009: http://www.purefishing.jp/product/abu-bait.html Tutaj Revo Elite Akatsuki http://www.purefishing.jp/new/2009/01/30_1/index.html Revo Elite Aurora http://www.purefishing.jp/new/2009/01/30_2/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ... a tu lepsze zdjęcia http://www.imakatsu.co.jp/_top_secret/view.php?id=426 http://www.imakatsu.co.jp/_top_secret/view.php?id=407 ... a Jen taki mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ... a Jen taki mocny Lepiej nic nie mów ... teraz sprowadzenie czegokolwiek z JP to bankructwo a ... taki był tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mina i te czasy Nie takie rzeczy mijaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 a czy te japonskie revo czyms sie roznia od tych ktore znamy poza samym designem i szybkoscia przekladni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mnie Jurku to Revo nie interesuje wcale. Mnie interesuje Abu Morrum 1601 To jest jedyny multik, ktory w 2009 może mnie zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 kurna a ja sie przyznam, ze Revo PRM ma idealne dlamnie zalozenie. masa i pojemnosc szpuli, przelozenie, drag oraz ergonomia. Gdyby istniala jakas wersja tego multika nie rozpadajaca sie po miesiacu urzywania to chetnie uzywalbymgo w cieplej solance. drozszych multikow poprostu szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No tak ... wymagania drajwują zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Coś bardzo reklamują te nowe PRM.Ważą trochę więcej niż poprzednicy co może być wynikiem lepszej przekładni lub ogólnego zastosowania mocniejszych metali do konstrukcji... trzeba poczekać.Cena 47500Yenów jest taka sama jak cena Morruma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi