szwagier.janusz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja też odostępnię kawałek powierzchni reklamowej. 3 + 3 na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No to jest nas trochę. Temat został porządnie odkurzony;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeśli można,to i ja zapisuję się na jedną lub dwie naszywki i naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja poprosze jesli mozna:3 NAKLEJKI2 NASZYWKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Aby nie być gorszym od innych ;-) interesują mnie.2xnaszywki2xnaklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 1+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja poproszę 2 naklejkę i 2 naszywki Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez kubaS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jestem zainteresowany tymi dużymi 4szt.Poprzednie nie wytrzymały próby dobijania do pomostu i pora je wymienić Jak by była opcja z haftowanymi to na dwie liczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 1 naszywka i 3 naklejki w moim kierunku proszę Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Poproszę 3 naklejki 2 naszywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeśli mam w "świecie" sławić dobre imię i markę Jerkbait.pl to, również jestem zainteresowany . Zainteresowany jestem naklejkami - poproszę jeśli jeszcze można o 3 szt. Pozdrawiam Józef Leśniak Panie Józefie, oczywiście że, się podzielę jak tylko otrzymam :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Polubiłem to forum :) - Naszywkę z chęcią się zapoiekuje - 1 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja też się z chęcią okleję 2xnaklejka2xnaszywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 chlopaki, dzielicie skore na niedziwedziu wlasciciel ani pol sylaby w temacie nie zapodal, a tu juz zamowienia leca luzik http://youtu.be/wtFP9oZkC3o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Red Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeśli można to i ja bym był chetny na dwie naszywki i dwie naklejki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 chlopaki, dzielicie skore na niedziwedziu wlasciciel ani pol sylaby w temacie nie zapodal, a tu juz zamowienia leca luzik http://youtu.be/wtFP9oZkC3o Pitt, ale, my motywujemy właściciela swoim zaangażowaniem i frekwencją .Zapewne czyta i pochyli się nad prośbą kilku zdeterminowanych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak będziecie tacy uparci to faktycznie trzeba sie będzie w końcu za to zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To ja następny w kolejce 2+2 :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To ja dowale z innego dziala:A kalendarz tez powroci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A ja chcę czpeczkę i koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) ...... i kubek z koszulką też. :P Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Rajfel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 uparciuchów przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 w takim razie zapomnijcie o moim poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Kubki mogę ogarnąć w dobrej cenie i bardzo dobrej jakości. Jak coś to proszę o kontakt osoby władnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak będziecie tacy uparci to faktycznie trzeba sie będzie w końcu za to zabrać Prosimy!!!I czapeczki to też fajny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi