PaNeK Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam wszystkich! W imieniu, i za zgodą @Remka chciał bym zrobić rozeznanie, i zapytać się co myślicie o naklejkach jerkbait.plIlość i cena oczywiście zależała by od liczby zainteresowanych.Wyglądały by mniej więcej tak: (pozwoliłem sobie zapożyczyć zdjęcie @Jerrego) Wymiary naklejek na razie nieznane myśle że mniej więcej wielkości naszywek. Najpierw próbne 100, a później szły by pakietami po 1000 A tak na poważnie, co o tym myślicie? Można by zrobić wstępną listę... ktoś by się pisał?? Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Milo mi i nie mam nic przeciwko....jerry hzs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Świetny pomysł, ale co z naszywkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 pomysł popieram ,napewno wziąłbym 5szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 wezmę 3 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Też jestem za ale byłbym za wielkością prezentowaną na zdjęciu.Jans5 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok.Też bym się pisał na kilka, ale w rozmiarze jak te na zdjęciu a nie 2x4cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Świetny pomysł, ale co z naszywkami? Naszywki jerkbait.pl będą u mnie w przyszłym tygodniu.Dzisiaj dostałem info od producenta naszywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok. Bo to ja je zamówiłem Były zrobione na specjalnej folii do użytku zewnętrznego i zadrukowane farbą do użytku zewnętrznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 I dlatego są zajebiste!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Świetny pomysł, ale co z naszywkami? Naszywki jerkbait.pl będą u mnie w przyszłym tygodniu.Dzisiaj dostałem info od producenta naszywek. Co za zbieg okoliczności Czekam niecierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok. Bo to ja je zamówiłem Były zrobione na specjalnej folii do użytku zewnętrznego i zadrukowane farbą do użytku zewnętrznego I o to chodzi. Wielkość też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok. Kiepskie warunki...Dobrze, że nie ma tu mrozów, bo całkiem było by do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam. @PaNeK,a jaki jest przewidziany rozmiar tych naklejek??,wstępnie tez jestem zainteresowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Nie mam zielonego pojęcia, był bym za taką wielkością jaką widać na zdjęciu, bo nie jest za wielka a dobrze widoczna mi wygląda na około 20cm szerokości i z 6-7 wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Kilka sztuk wezmę pewnie i Ja Najchętniej coś na samochód (trwałość-tak jak napisał standerus przedewszystkim) Może ktoś ma coś ze starych zapasów ? PozdrawiamKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 O kurcze nie myślałem, że jest takie zapotrzebowanie Proszę zgłaszajcie się kto chce. Zobaczę ile jeszcze mam w domu tych dużych i ... najwyżej jeszcze zamówimy dodatkowe. PozdrawiamRemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja bym jedna wzial, jezeli dojdzie do spotkania Remku we Frankfurcie Wysylac sie nie oplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja również 2 bym wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 4 sztuki to i ja bym wziął.... 2 małe i 2 duże,choć bardziej zależy mi na dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 I dla mnie z 4-5szt, tych dużych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dla mnie 5 dużych i 5 małych (gdyby były). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja bym był też chętny na przynajmniej 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam zapiszcie i Mnie na 3 szt.te wieksze pokazemy im w hiszpani <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi