Skocz do zawartości

Naklejki Jerkbait.pl - archiwum

PaNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma najmniejszego problemu ale ... nie jestem w stanie ogarnąć trzech kont gdzie wysyłacie pytania o naklejki oraz tego wątku forum. Jeśli dostanę wszystko w jedno miejsce to jednego dnia usiądę i przez godzinkę odpowiem wszystkim za jednym razem. Korzyść dla Was i troszkę dla mnie :D

Panowie akcję rozpocznę dopiero w tym tygodniu. Przepraszam ale miałem w zeszły tydzień urwanie głowy, a w tym kontynuację. Lista osób, których płatności otrzymałem:

- biosteron

- milupa

- tpe1

- marcink

- jajakub

- kubson

- yeah

- abarth7

- roch

- szewer

- panek

- robertgizycki

- garowy

- standerus

- tarłoś

Adresy zweryfikuję. Jeśli jeszcze ktoś nie przesłał adresu to proszę o maila na naklejki@jerkbait.pl. Ktoś chce zamówić - wpłata na konto i mail na ten sam adres. Decydująca jest wpłata. Oczywiście dystrybucja aż do wyczerpania zapasów o czym poinformuję.

Pozdrawiam

Remek

• 3 tygodnie później...

Witam,

Chciałem Was poinformować, że dopiero w ten weekend będę dystrybuował naklejki jerkbait.pl. Niestety mimo, że minęło od ostatniej wiadomości sporo czasu nie miałem czasu by się tym zająć. W ten weekend siadam i wysyłam wszystkim tym, którzy zapłacili i przesłali mi adres. Przepraszam za wszelkie niedogodności.

Pozdrawiam

Remek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...