Skocz do zawartości

Team Dragon Long Range

Siemson

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Dobry wieczor wszystkim kolegom po fachu :-).Jestem na tym forum po raz pierwszy - mam nadzieje ze mnie nie zjecie :-). Poszukuje kija spinningowego o specyfikacji wymienionej w temacie .Poprosze o jakies pomysly z mojej strony jest to Dragon Long Range 290cm cw 10-28 lub Dragon Hm69 Thrill 285cm cw 7-25 do tego mlynek Abu revo s40 .Moze ktos posiada podobny zestaw i w wolnej chwili napisze wady i zalety z gory dziekuje i pozdrawiam :-)

Po takiej wrzutce odpowiadam - zjemy, zezremy, przegonimy...na poczatku do odpowiedniego dzialu, celem przywitania, nastepnie do szukajki, a przy okazji w leb za niesprecyzowanie zagadnienia! No i na koniec do poczekalni marsz ????

Tez mi parametry, dlugosc i cena. To nie na serio, prawda?

Edytowane przez coloumb

Co do kija, to odpowiedz sobie na pytanie, jakie ryby zamierzasz łowić, w jakich wodach, jakimi metodami i na jakie przynęty. Potem daj ogłoszenie w dziale "Kupię" i w kwocie do 600 zł dostaniesz propozycje kupna wędek co najmniej o klasę lepszych od tych Dragonów.

Edytowane przez Krzysiek Rogalski
  • Like 2

• 1 rok później...

Troszkę odkopie. Zastanawiam się nad modelem Long Range/Big River/ Team Dragon 10-35 pod trocie. Łowię głównie pod prąd, minnowami 7,badz wobkami w stylu 7 cm górali, trochę głębiej schodzących, rzadko longi 3 badz wahadelka. Niestety, zadnego z modeli nie mogę pomacać. Chodzi mi o te bez bialej wstawki. Sklanialbym sie ku Long Range, bo lubie subtelne kije, ale tu pytanie czy da rade z tymi przynetami, plus ew rybą 70 plus w nurcie?

• 6 lat później...

K

Jeśli kij jest na gwarancji i nie ma elementów do takiego modelu zaproponują inny kij podobnej wartości. Jak po gwarancji to może być słabo. W którym miejscu złamałeś?

wędkę kupiłem wiosną tego roku okazyjnie w bdb stanie. Wobler uderzył między trzecią, a czwartą przelotką.

Czyli kij nie ma gwarancji, to idź do porządnego sklepu w Grudziądzu i zapytaj czy mogą Ci zamówić element szczytowy do tego kija (najlepiej podając kod wędki - CHD-28-66-290 - jest na wędce) jak będzie dostępny to dostaniesz. Jak już nie mają to zostaje zrobić z kija wklejkę, bo zakładam, że to uszkodzenie jest między trzecią a czwartą przelotką od góry.