Skocz do zawartości

kołowrotek do 500 zł

pablo40404

Rekomendowane odpowiedzi

Jest i Stradic do 500zł -przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać :) :

http://allegro.pl/rumpol-kolowrotek-stradic-1000-9-lozysk-spinning-i6950332366.html#thumb/2

Jak dobrze poszukasz to masz nowe stradic ci4+ wlasnie w granicy 500-550zl tyle ze gwarancja jest EU...

Ciekawa sprawa z tym kolowrotkiem rumpol. Shimano ma przeciez zastrzezone nazwy swoich mlynkow i tylko on moga nie Stelle, stradic, twin power. Pewnie japonczycy jeszcze o tym nie wiedza????

Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mathew.stepnicki

Jak dobrze poszukasz to masz nowe stradic ci4+ wlasnie w granicy 500-550zl tyle ze gwarancja jest EU...

Ciekawa sprawa z tym kolowrotkiem rumpol. Shimano ma przeciez zastrzezone nazwy swoich mlynkow i tylko on moga nie Stelle, stradic, twin power. Pewnie japonczycy jeszcze o tym nie wiedza

Mam używanego na sprzedasz stradica ci4+ jak coś z polskiej dystrybucji ;p

Ciekawa sprawa z tym kolowrotkiem rumpol. Shimano ma przeciez zastrzezone nazwy swoich mlynkow i tylko on moga nie Stelle, stradic, twin power. Pewnie japonczycy jeszcze o tym nie wiedza

Ciekawe jak tam Daiwa bo jest i Revros !!!

http://allegro.pl/rumpol-kolowrotek-revros-1000-9-lozysk-na-spinning-i6950326874.html#thumb/2

Kup sobie slammerka 260 i tyle. Mi się bardzo dobrze na Odrze w Szczecinie sprawdza :)  

Jak coś to nawet mam takiego na sprzedaż , jeszcze na gw :) 

Wracając do tematu , w 2010 albo 2011 kupiłem red arca 1030  , nigdy mnie nie zwiódł a trochę rybek wyciągnał . Może stara produkcja jest lepsze od teraźniejszych egzemplarzy . Teraz jest na zapasie ,mój wygląda jak nowy . Jak ktoś dba o sprzęt to będzie służyć :)

Jest też Catana i Regal (w sklepie) :lol:

i revros, jak wspomniano wyżej. A ten Stradic jakoś taki daiwowski z wyglądu, jak exceller jakowyś. Jak będzie Stella to na bank kupię :-) Może będzie też w wersji SW? Mam jednak wrażenie, że to będzie pierwsza Stella, co do której będzie można z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że jest do dupy. Ale co tam, od Stelii za wartość dobrego woblera nie można przecież wymagać wszystkiego. A piękna będzie na bank, widząc inne młynki tej zacnej marki.

Rumpol - to brzmi dumnie. Pewnie jakiś polski biznesmen (dawna nazwa "drobny cwaniaczek") po odpowiedniej dawce rumu wpadł na pomysł zaistnienia w branży sprzętu wędkarskiego dla bardziej wymagających.

Przy okazji - design z japońskich stron o tuningowaniu młynków mocno blednie przy tych cudach karbonowych w oczojebnych landrynkowych kolorach za jedyne 69,99. Yumeya za taki knob życzy tyle, ale w walucie u.s.a.

konkurencja widać wymusza postęp :)

Edytowane przez smokwelski
  • Like 1

• 3 lata później...
  • 2 tygodnie później...

Doradźcie koledzy który lepszy do okoniówki,

Kijek, to dopiero co kupiony Major C. Speedstyle  ~2m  3,5-11g (max 15g) + guma    woda stojąca

Moje typy to Ultegra 2500 lub Lexa LT 2000s  

Mam kilka Daiw, zarówno multi jak i korba, (m.in Exceler LT ) i jestem bardzo zadowolony, nigdy natomiast nie miałem Shimano, wiem że sporo modeli zwłaszcza tych droższych to "masło w maśle", ale nie specjalnie mi na tym zależy. Exceler też pięknie kręci i nie wiem czy jest sens dopłacać ponad 2 stówy, a może inne propozycje o masie 200-220g do 500 PLN max 600,-  

Dodam jeszcze że w przyszłym sezonie mam zamiar wypuścić się na zatokę pucką w poszukiwaniu Okoni, zasolenie jest tam minimalne, ale jednak jest, to chyba powinno mieć jakieś znaczenie przy wyborze.

pozdrawiam

Michał