0ktopus Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Witam wszystkich tu zaglądających.Moja przygoda z woblerami zaczęła się kilkanaście lat temu nad Dunajcem,chodząc za głowacicą.Później były woblery typowo do trollingu za szczupakiem i sandaczem,a teraz doszły woblery sumowe.Poniżej załączam kilka zdjęć moich wypocin Edytowane 30 Maja 2014 przez 0ktopus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Woblery bardzo ciekawe, wiem, że łowią, bo widziałem zdjęcia sumów. Tytuł wątku za to mistrzostwo, mało lapka nie zawiesiłem tak klikałem w wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Taki tytuł wymyślili chłopaki na innym forum dla mnie i takim się posługuję teraz Pod takim tytułem można znaleźć stronę na której jest więcej fotek No i tak jak mówisz,trochę sumów już wyszło na nie w tym dwa ponad dwumetrowe Edytowane 28 Maja 2014 przez 0ktopus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Tam raczej nie zaglądam, ale wiem o jakim forum mowa.Napisz coś więcej o woblerach, materiał, długości, waga dla poszczególnych modeli.No i powodzenia w tłocznym dziale Lure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Mam to uporządkowane na swojej stronce tylko nie wiem czy tu można jakiegoś linka dać?? Jak nie to postaram się w niedługim czasie wstawić coś pojedyńczo z opisem każdego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Chyba można, ale lepiej zapytaj moda na pw. Myślę, że nie będzie sprzeciwu.Linkowano już tutaj własne stronki z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Robię je z drewna drzew liściastych-lipa-topola-olcha stelaż idzie przez całego woblera z nierdzewnego drutu 1,6mm Edytowane 28 Maja 2014 przez 0ktopus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jak głęboko schodzą te łamańce (np. 40m wypust, prędkość 4km/h, plecionka 0,20) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ja na plecionce 0,35 sprowadzam je na 10 metrów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Solidna konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A może tu w wątku wstaw więcej tego materiału góry w tle i te ryby rewelacja a przynęty widać że na rybę życia 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Hornety,TailDancer-y ............a jak z akcją ? Inna, czy też kopia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dancery zrobiłem dla kolegi bo te oryginalne mu się rozpadały na większych rybach,reszta kształtów i rozmiarów wymyślona przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 A może tu w wątku wstaw więcej tego materiału góry w tle i te ryby rewelacja a przynęty widać że na rybę życia 1 klasaTutaj jest więcej zdjęć woblerów z wymiarami,zdjęcia ryb i filmy z holu ryb złowionych na te wobleryhttp://pojedyniec.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Według życzeń rybcia z górami w tle 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam oglądając twoją stronkę wpadł mi w oko taki woblerek 16cm i 60gr. Moje pytanko czy te woblerki robisz w tej wielkości ale o mniejszej gramaturze np. 30-35gr???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam oglądając twoją stronkę wpadł mi w oko taki woblerek 16cm i 60gr. Moje pytanko czy te woblerki robisz w tej wielkości ale o mniejszej gramaturze np. 30-35gr???? Wydaje mi się się ,że przy tej wielkości sam klocek drewna nie będzie wiele lżejszy niż 35gr , ale poczekajmy na odpowiedz twórcy.ps. bardzo fajne woby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) No to powiedzmy zjadę troszkę z długości na 13-14cm w wadze 35gr. Chodzi mi o 1 kolumnę wobków. Edytowane 29 Maja 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Tak jak kolega Grzegorz pisze...ale 14cm to już by szło w tym ciężarze zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Świetna robota, super wobki, widać że solidnej konstrukcji a klimaty w jakich Pan łowisz......hmmm zazdraszczam Edytowane 29 Maja 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Tak jak kolega Grzegorz pisze...ale 14cm to już by szło w tym ciężarze zrobić To jak by się dało takiego jakiegoś w wolnym czasie wystrugać 13-14cm i kole 30-35gr - bardzo bym dźwięczny był . Dla testów jak dały by sobie radę na Wisełce. Jesli to nie problem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 To jak by się dało takiego jakiegoś w wolnym czasie wystrugać 13-14cm i kole 30-35gr - bardzo bym dźwięczny był . Dla testów jak dały by sobie radę na Wisełce. Jesli to nie problem oczywiście. Pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dzięki z góry i czekam na wiadomość o wobkach. Reszta na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Według życzeń rybcia z górami w tle Majku ty moja. I ja tam byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Głowa z pod hotelu gratulacje! Edytowane 29 Maja 2014 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi