godski Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 A tych schodzących do 15 metrów nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 A tych schodzących do 15 metrów nie masz? To co miałem to popłynęło , ale tak jak wyżej napisałem po powrocie z Rodanu mogę zrobić jak ktoś chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 20cm / 100g / schodzą do 15 - 20 metrówIMG_3383.JPGWziąłbym 2,3 i 4 od góry. To pływaki?Daj proszę info na priv jaka cena i za ile miesięcy mogę je mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Tez proszę o takie info.... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Te woblery to podstawa sumowego arsenału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Nowy kolor na nowy sezon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Panie Jozku,szukam porzadnych woblerow gleboko schodzacych z przeznaczeniem na Egipt.Predkosc trollowania jest spora i te ktore juz od Pana mam(sumowe) daja za duzy opor w wodzie.Nie mam tak gdzies po katach jakichs wuzych sztuk w waskim sterem(w podobie do taildancer)?Jakby szyly na 10m to byloby cudownie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi