Wojciech_B Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witajcie Robię sobie koła do pontonu wg projektu zrobionego przez mojego kumpla i szukam materiałów Może ktoś wie gdzie można to kupić na krótkie odcinki: 2 sztuki 100(50x50x4) , 2 sztuki 400(40x40x4) ? Wszędzie każą mi kupić po 3 metry każdego, a to koszty ogromne Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oland Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 widziałem w markecie Jula u nas we Wrocku różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojciech_B
Witajcie
Robię sobie koła do pontonu wg projektu zrobionego przez mojego kumpla i szukam materiałów
Może ktoś wie gdzie można to kupić na krótkie odcinki: 2 sztuki 100(50x50x4) , 2 sztuki 400(40x40x4) ?
Wszędzie każą mi kupić po 3 metry każdego, a to koszty ogromne
Pozdrawiam Wojciech
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi