sledzix Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam mam takie pytanko łowił ktoś na te wobki bullet 3,5 mm i jak one sie sprawują mam chęć zakupić ale nie wiem czy warto dlatego wole sie zapytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) bardzo lotne wobki. Warto mieć w pudełku. Edytowane 29 Maja 2014 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ja te woblery jak już zakładam to na koniec łowienia,jak już nie wieżę że coś złowię.Jakoś nie mam przekonania do nich.(fakt daleko lecą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dla mnie poza lotnością to nie mają zbyt wielu plusów i się ich z tego powodu pozbyłem. Mierna akcja, zaczynają się bujać dopiero w mocnym nurcie w innym wypadku prawie jak kłoda. Ja tam lubie czuć wobka na kiju, prowadzić go bardzo wolno, wręcz w miejscu a tutaj ni dy rydy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Fajne woblery na szybsze miejscówki, przelewy i rafki, które musimy sięgnąć ze sporej odległości.Na wolniakach itd. trzeba je szybciej poprowadzić. Oprócz kleni lubią je zagryźć bolki. Raz na jednej rafie ładnie mnie wąsata brzanka na nim sponiewierała... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Może to przypadek ale moje 2.5 cm.bullety chodzą lepiej niż 3.5 cm. obok pixela to mój nr.2 na klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ja polecam, że wrześniu złowiłem na niego kleniową życiówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 To są woblery pod konkretne miejscówki, a nie po "prostu na klenia". Kamil Z. napisał gdzie nimi łowić i tam się najlepiej sprawdzą. Ja je lubię i u mnie mają stałą przegródkę w pudełku.Jak chcesz coś co mocniej chodzi, ale niestety jest lżejsze to to weź Instynct'y one znakomicie pracują przy wolnym prowadzeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Z tego co czytam to wnioskuję, że wobki są lekko przeciążone ( daleko lecą, słaba praca lub brak przy wolnym prowadzeniu).W takim przypadku proponował bym zmianę kotwiczek, kotwiczki, na możliwie najlżejsze ( może nr mniejsze ). Przeważnie jest tak, że woblery sprzedaje sie z nie najlepszym uzbrojeniem. Taki zabieg powinien trochę poprawić pracę woblera a nawet go ożywić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi