bobesku Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Hej ho! koledzy..zapraszam do licytacji,zbieram na zarybienia Wełny (po raz kolejny) ...Dwa moje woblerki Hand Made do wylicytowania (reszta w opisie aukcji którą wystawił mój kolega z TPRW @bori) Licytujemy zestaw składający się z DWÓCH woblerków. http://allegro.pl/show_item.php?item=4287390974 Edytowane 29 Maja 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Adam szaleje na tej rzeczce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Adam szaleje na tej rzeczce Bez niego nie było by TPRWBez Borixona byśmy się posypali... Edytowane 29 Maja 2014 przez bobesku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 OK, podbiję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Fajna inicjatywa. Z tego co wiem to Ziomki boleniowe też dla Wełny były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Fajna inicjatywa. Z tego co wiem to Ziomki boleniowe też dla Wełny były.Były,były ,coś pamiętam,ale te "ziomki" to nie ja robiłem tylko kolega z TPRW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dziś po godz.19 koniec aukcji...tak dla przypomnienia może jeszcze kogoś zainteresuję przy finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Koledzy, zlitujcie się, sam mam tą Wełnę zarybiać?! Gdzie i jak ja potem te wszystkie woblerki @bobesku pozrywam? Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No i zgarnąłem wobki :-)Już doszły, wszystko OK, fajne wykonanie, w weekend sprawdzę jak z łownością... oczywiście na Wełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi