adzio Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 WitamZ racji zblizajacego sie nowego sezonu na potoki chcialbym kupic nowy kijek i szukam malej porady bo nie wiem czy ten sie nada ale mysle ze powinien byc ok chodzi o Dragon Infinity Spinn 2,45cm 5-25g ( czy moze lepszy bedzie ten sam kijek tylko cw 3-18g ) za wszystkie uwagi z gory dziekuje a jak ktos posiada ten model to niech napisze co i jak, czy warto go kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 czy moze lepszy bedzie ten kijek?? http://www.kogutomania.pl/team-dragon-silver-edition-spinn-2 40m-725g-p-7058.html bede wdzieczny jak ktos cos podpowie jak by mogl na temat tych kijow, poniewaz przed zakupem nie bede mial zadnego w reku( nie mam takiej mozliwosci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 A co gdy kij jest dobry na potoki(teoretycznie bo nie znam go) a zwyczajnie nie będzie Ci leżał w ręku? Będziesz go odsprzedawał, zmawiał inny itp. Lepiej pojechać (czasem i te kilkadziesiąt km) do jakiegoś dobrze zaopatrzonego sklepu i pomachać wędką.......Wyjdzie taniej niż późniejsze kombinacje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 no tak tak tylko w moim miescie nie ma tego kija a nie wiem czy w elblagu tez bedzie, najgorzej ze nie wiem gdzie tam sa sklepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam, @adzio- spojrz do watku w dziale baitcasting. Dowiesz sie wiele o kijach na pstragi. Pozdrawiam, Bujo P.S. Kolega ma taki kijek do 25 gram i sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 o dzieki dzieki zara polukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi