Normalnie właśnie wróciłem ze sklepu osiedlowego, w którym moim oczom ukazał sie nowy numer WŚ (3/2006). Ta gazeta pojawia się ostatnio coraz szybciej. Jeszcze troche a dojdzie do tego.. a nie ważne.... grunt, że mam co czytać. A trzeba przyznać,że jest co. W numerze między innymi:
- Dorsze na spinning, artykuł Jacka Kolendowicza o dorszach poławianych na zwykły zestaw spinningowy - cos w stylu ciężkiego sandzaczowania. Oj trzeba będzie tego spróbować, szczególnie w płytszych wodach przybrzeżnych
- jeszcze troche o troci. Artykuł Marka Szymańskiego (ze zdjęciem mojego dobrego znajomego - alias Jerzu prezentującego fotke troci z otwarcia na Naszej Rzeczkce
- Cezary Karpiński i klolejna porcja elektroniki, Tym razem Echosonda na morzu
- Historia pewnej miłości - artykuł dobrze nam znanego Bartosza Burskiego alias BURI. Brawo Buri!!! W końcu W gazecie, w której prężnie działa grono antycastingowe, artykuł, w którym stoi jak wół, że casting i przynęty poniżej 5 gram jest możliwy <_<
- Ludzie i ryby, wynalazek Dionizego Nikołajczuka, czyli SZTUCZNY ŻYWIEC (i nie tylko)
- Nowości 2006. Między innymi FOTOECHOSONDA. Szok. A wydawało sie, że nie da się wiele więcej wymyśleć...
Tak to wygląda na pierwszy rzut oka. Gdybym wyczytał jeszcze coś ciekawego to dam znać
Pytanie
mifek
Normalnie właśnie wróciłem ze sklepu osiedlowego, w którym moim oczom ukazał sie nowy numer WŚ (3/2006). Ta gazeta pojawia się ostatnio coraz szybciej. Jeszcze troche a dojdzie do tego.. a nie ważne.... grunt, że mam co czytać. A trzeba przyznać,że jest co. W numerze między innymi:
- Dorsze na spinning, artykuł Jacka Kolendowicza o dorszach poławianych na zwykły zestaw spinningowy - cos w stylu ciężkiego sandzaczowania. Oj trzeba będzie tego spróbować, szczególnie w płytszych wodach przybrzeżnych
- jeszcze troche o troci. Artykuł Marka Szymańskiego (ze zdjęciem mojego dobrego znajomego - alias Jerzu prezentującego fotke troci z otwarcia na Naszej Rzeczkce
- Cezary Karpiński i klolejna porcja elektroniki, Tym razem Echosonda na morzu
- sekrety łowienia: Magiczna piątka Artytkuł naszego Jaculka. Miło się czyta. Gratulki Jaculek
- Historia pewnej miłości - artykuł dobrze nam znanego Bartosza Burskiego alias BURI. Brawo Buri!!! W końcu W gazecie, w której prężnie działa grono antycastingowe, artykuł, w którym stoi jak wół, że casting i przynęty poniżej 5 gram jest możliwy
<_<
- Ludzie i ryby, wynalazek Dionizego Nikołajczuka, czyli SZTUCZNY ŻYWIEC
(i nie tylko)
- Nowości 2006. Między innymi FOTOECHOSONDA. Szok. A wydawało sie, że nie da się wiele więcej wymyśleć...
Tak to wygląda na pierwszy rzut oka. Gdybym wyczytał jeszcze coś ciekawego to dam znać
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi