bazyloss Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 jak widać na filmie, jak jest ryba, to jest konkurencja pokarmowa, wtedy zawsze coś żeruje, ryba nie może sobie pozwolić na nie jedzenie, bo ją głowa boli no wrzucałem przynętę do wody i w różny wymyślny sposób wyciągałem widać nie wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) może tak trzeba i coś z tego będzie (może komuś coś zostało ze szkoły , to prosze posłuchać) Edytowane 31 Maja 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 bardzo w temacie, lecieli na ryby http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Smiglowiec-z-19-osobami-na-pokladzie-rozbil-sie-w-Rosji,wid,16646366,wiadomosc.htmlobwód murmański miodnie wygląda ... tysiące małych jeziorek, rzeczek, strumyków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A to nie jest trochę tak, że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" ?Zauważyłem, że w większości przypadków, na mocno eksploatowanych wodach ryby są mocno zmanierowane i nie jest wcale łatwo je podejść. Żeby efekty były trzeba by poświęcić dużo czasu jednej wodzie, poznać miejscówki, zwyczaje ryb, dopasować się, a przede wszystkim nie zrażać się porażkami. Przykładem niech będą odcinki rzeki, na które jeżdżę. Widać na prawdę piękne ryby, które nie dają się przekonać żadnym wabikiem choć podejrzewam, że jakbym miał więcej czasu to pewnie załapałbym o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi