Fatso Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam wszystkich jako nowy forumowicz! Na dzień dobry mam następujące pytanie:czy da się ŁATWO przerobić Quicka 2002 na wersję silent (bez terkotki, ale z blokadą), czy też jest to jednak skomplikowane/niemożliwe? Pozdrawiam,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielXR Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witaj, ja nie przerabiałem ale ponoć jest jak najbardziej możliwe, było to dokładnie opisane w jednym z pierwszych numerów Wędkarza Polskiego, opis przeróbki był bardzo fajny, w raz z rysunkami technicznymi. Specjalnie z tego powodu trzymam ten numer, jak będę miał możliwość to ci to zeskanuję i wyślę. Z tym że podane tam wymiary dotyczyły modelu większego- jednak zasada doboru proporcji dorabianej sprężynki czy podtoczeń będzie identyczna jak dla Twojego modelu 2002. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dzięki wielkie!Radościa wielką serce me wieść ta napełnia. Mojego kumpla też (nie będzie wreszcie wku...ać go terkotka )Pozdrawiam,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and67 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witaj.Poproś grzecznie gościa o ksywie APTEKARZ(znajdziesz go w użytkownikach). Siedzi APTEKARZ w temacie Quicków to doradzi i podpowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fatso
Witam wszystkich jako nowy forumowicz!
Na dzień dobry mam następujące pytanie:
czy da się ŁATWO przerobić Quicka 2002 na wersję silent (bez terkotki, ale z blokadą), czy też jest to jednak skomplikowane/niemożliwe?
Pozdrawiam,
Fatso
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi