colmic Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam,kupiłem niedawno używanego stradica 3000gtm japan i chciałbym wymienić w rolce prowadzącej żyłkę tuleje ślizgową na łożysko kulkowe.Może ktoś podać jaki miałby to być rozmiar łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Suwmiarka i jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ciężki temat.Nie ma łożyska w rozmiarze tulejki którą chcesz podmienić.Sam osobiście wrzuciłem łożysko do bliźniaczego pod tym względem Super Aero 4000 GT, żonglerka podkładkami i rolkami... Udało się kosztem kompletu rolkowego z drugiego kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Można tez pokombinować wkładając kilka węższych łożysk. Zrobiłem tak w starej Daiwie Caprice którą trzymam na zapas. Zamiast tulejki 5 mm wsadziłem dwa łożyska po 2,5 mm obok siebie i smiga jak złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Można tez pokombinować wkładając kilka węższych łożysk. Zrobiłem tak w starej Daiwie Caprice którą trzymam na zapas. Zamiast tulejki 5 mm wsadziłem dwa łożyska po 2,5 mm obok siebie i smiga jak złoto.Pewnie trzeba było jeszcze po obu stronach dać cienkie podkładki dystansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi