Nesta Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nowy gatunek zaliczony. Guma Bandit na 25 gramowej główce. Przyznam szczerze że, hol przypomniał mi stare dobre czasy i leszcze łowione na spławik. Nic specjalnego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Łowiłem dorsze w nocy na krewetke były okresy ze brały jak szalone nawet o tej porZe roku puzny wieczór jest dobrym okresem na dorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dorsze z Oslofjod są zarażone włosieniem - białe długie robaki 5-6 cm . Chore ryby są chude i matowe ,praktycznie bez śluzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A tam na krewetke, biorą elegansko na gumy. Odchudziłem zestaw do 10-12 gram i dało to efekty, choć dziś największą dotychczas rybę dał biały twister 16cm na 15g główce. Nie byłem przekonany co do tej przynęty do trzeciego podbicia . Dorsze które biorą teraz są napasione i waleczne, zupełnie inaczej jak ten pierwszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Czarniaki za to daja czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Czarniaki za to daja czadu No, jazda na maxa ,żerujące stado przy powierzchni potrafi rozgrzać w najzimniejszy dzień ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mój pierwszy na muche 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Dziś poprawka z rozrywki Edytowane 25 Stycznia 2015 przez kamilos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie mogę wrzucić więcej bo chyba format za duży Dziś 4 rybki tak na oko po 3 kg dwie a reszta mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kamil, gdzie łowisz, chodzi mi o miejscowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja siedzę i dłubię przy wobkach, a niektórzy sobie łowią... Ale za tydzień to już chyba uderzymy razem . Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kamil a gdzie "Orety" wstyd z muchowka na dorsze chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kamil, gdzie łowisz, chodzi mi o miejscowość.W Oslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mariusz, jaki wstyd. Ja to z chęcią bym sobie rdzawce na muchę połowił Muszę w końcu się zebrać w sobie i spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W OsloO, szkoda, myślałem że gdzieś bliżej Stavanger. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kamilos super, gratulacje. Napisz coś więcej jak możesz. Sprzęt, mucha, prowadzenie, głębokość łowiska itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 O, szkoda, myślałem że gdzieś bliżej Stavanger.Właśnie 30.01 lecę do Stavanger/towarzysko/na weekend.Gdzieś tam jest rzeka łososiowa/w pobliżu?/?Czy teraz coś tam się łowi?I na co?/na kolacje to wiem / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Sprzęt to Hardy uniqua 9,6 w 7 klasie linka rio outbound short z głowica intermediate +tip super fast sinking jak zachodzi potrzeba zejść szybko do dna jak rybę nie podnosi się do muchy miejscówki szukam takiego 2m głębokości much wszelakie imitacje krewety jakieś małe strimerki dla mnie hitem jest mucha ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czy pod koniec lutego jest szansa na dorsze z fiord czy moze siedza dalej od brzegu na wiekszych glebokosciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właśnie 30.01 lecę do Stavanger/towarzysko/na weekend.Gdzieś tam jest rzeka łososiowa/w pobliżu?/?Czy teraz coś tam się łowi?I na co?/na kolacje to wiem /Ja wracam do norge dopiero 03.02 szkoda, moglibyśmy się spotkać.Tak, jest w Sandnes, ale nie wiem jak się nazywa, znajdziesz na mapie. Ja nie łowię na słodkiej wodzie, zwłaszcza takiej łososiowek rzece, drogo wychodzi Za to na morzu mam fajną zabawę z rdzawcami. Kolega pojechał tydzień temu i już zdał mi relacje z kilku wypraw. Rdzawce biorą całkiem dobrze. Już nie mogę się doczekać tych długich odjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja wracam do norge dopiero 03.02 szkoda, moglibyśmy się spotkać.Tak, jest w Sandnes, ale nie wiem jak się nazywa, znajdziesz na mapie. Ja nie łowię na słodkiej wodzie, zwłaszcza takiej łososiowek rzece, drogo wychodzi Za to na morzu mam fajną zabawę z rdzawcami. Kolega pojechał tydzień temu i już zdał mi relacje z kilku wypraw. Rdzawce biorą całkiem dobrze. Już nie mogę się doczekać tych długich odjazdów Jestem pewien że tam parę razy będę to będzie okazja do wspólnych łowów.Nie wiem czy na morzu się uda połowić/brak łodzi/Z tego co się dowiedziałem to dniówka na laxy coś ok.50-60pln to jak za darmo Planuję w marcu spróbować.Jakby co to dam info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak za takie pieniądze to jak za darmo. Skąd masz takie informacje?Ja nie łowię z łódki, zawsze z brzegu, efekty też są, po za tym nie mam tak mocarnego sprzętu, z reszą rdzawiec na 17-20 funtowym kiju to mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właśnie się dowiedZiałem znajomi złowili dorsza w okolicach Oslo 9kg. Z brzegu na krewetek widZiałem fotki tej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak za takie pieniądze to jak za darmo. Skąd masz takie informacje?Ja nie łowię z łódki, zawsze z brzegu, efekty też są, po za tym nie mam tak mocarnego sprzętu, z reszą rdzawiec na 17-20 funtowym kiju to mi wystarczy Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dzisiaj po pracy wyskoczylem na godzinie trafiła się trotka jak długopis i dorszyk oczywiście na muche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi